Full fart framåt!

Allting går väldigt fort.  Allt jag gör nu och planerar blir klart på några få minuter. Jag känner att jag lätt skulle kunna röra till allt eller inte hinna med att göra en grej färdigt innan jag vill gå vidare till nästa. Det känns som jag hela tiden är "på väg " framåt. I full fart. Allt funkar ju och jag får mycket energi av den vilja jag har att klara alla mål jag sätter upp. Nu har jag nytta av allt jag har planerat sen tidigare. Hade jag inte haft mina listor att bocka av så hade detta inte varit möjligt att göra i denna rasande fart.  Dessutom har jag ju lärt mig mycket av mina tidigare misslyckanden med ekonomin. Hade jag varit i denna situationen för några år sedan så hade jag inte klarat av det så bra som jag gör nu. Det är jag helt säker på. 
 
Allt känns väldigt bra nu i alla fall.  Ekonomin är på väg i raketfart uppåt. Dessutom har jag lyckats planera och få klart mer saker som jag ska göra senare under detta året. När jag mer och mer får klart för mig hur jag kommer att ha det med ekonomin framöver, så kan jag ju planera saker och veta att jag kommer att ha tillräckligt med pengar till allt jag vill göra inom den närmaste framtiden. Så mycket som jag inte visste tidigare hur jag skulle lösa, känner jag att jag har hittat lösningar på under denna veckan. Det känns coolt. I maj har jag en resa till Stockholm som är ganska välplanerad redan nu, men jag vill göra klart mer saker som jag skulle vilja uppleva när jag befinner mig där. Jag kan se att möjligheterna finns nu och det såg jag fan inte förra veckan. 
 
Det är bara att köra på. Jag har massor att göra med massor av saker.  Dessutom ska jag ju hinna köra buss och  spela en hel del pingis också. Det gäller att få ihop allt i slutändan och fortfarande må bra. Mår jag inte bra så spelar ju inget annat någon roll. Inte ens pengar i handen. Sen kanske det ändå är så att bara för att det går bra med pengar just nu så mår jag bra för att jag vet att jag kan investera i mitt egna välbefinnande. Jag mår bra och jag tror att jag kommer att må ännu bättre i framtiden. Varför ska jag tro nånting annat. Man kan ju aldrig veta hur livet blir, men man kan ju alltid sträva efter att tänka positivt och kämpa med att förverkliga dom drömmar man har. Inget ska stoppa mig nu! Full fart framåt➡️➡️➡️💪
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE