Vecka 17

 Nu har jag mycket att göra med pengar denna veckan. Jag är ju så nära ett väldigt stort delmål. Jag tänker inte sabba detta. Jag ska göra precis allt jag har planerat. Jag SKA klara detta. Jag vet ju vad jag ska göra och allt har varit planerat sen länge. Ingen och inget kan stoppa mig nu. Jag kan inte ens stoppa mig själv. Inte ens om jag försöker. 
 
Annars är jag inne i en period av lite mindre jobbande nu. Så kommer det väl att vara så både denna och nästa vecka. Jag har ju också varit ledig sen i torsdags. Eller jag jobbade en halv dag under torsdag förmiddag och slutade klockan 09:00 på morgonen. Det blir ju nästan som att vara ledig hela torsdagen också. 
 
Det är bara att köra på. Det kommer att "forsa" in pengar denna veckan. Nu ska jag utnyttja detta och göra något riktigt bra av allt. Det ska bli kul, även om jag samtidigt inte vill ha för stora förväntningar och andra känslor kring detta. Jag vill vara: Fokuserad, koncentrerad och målmedveten. Jag får inte tro att det är klart nu. Pengarna ska in och jag måste jobba för dom under våren också. Allt känns ändå bra. Jag är inte orolig för att något ska gå fel. Jag tar allt steg för steg och bockar av saker på mina listor. Jag känner mig effektiv och duktig. Tänker man efter så är livet både "crazy" och "beautiful". 
  (null)
 
  (null)
 
(null)
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE