Vecka 16

Ny vecka igen. I början nu så har jag ganska mycket jobb. Sen vänder det mitt i denna veckan med betydligt mindre jobb och väldigt mycket mer ledighet. Skönt med den vändningen som  kommer. Jag grejar väl med mer annat i slutet av veckan. Nu är det mest busskörning som gäller i några dagar.
 
Annars känns det som att jag är inne i ett bra "flow". Konsten gick ju bättre än någonsin under helgen. Det känns bra i kroppen rent fysiskt och jag har den senaste tiden varit bra på att ta tag i saker jag länge har tänkt på att jag vill få gjort, men inte riktigt börjat greja med. Det känns bra att saker och ting som jag tror på och väljer att greja med också funkar som jag har tänkt mig. 
 
Jag gör precis allt jag kan just nu för att saker och ting ska bli så bra som jag verkligen vill ha dom. Jag listat upp, checkat av, planerat på detaljnivå och verkligen hela tiden försökt att göra vad jag tror är bäst. Jag märker också att bara jag gör min grej och inte jagar andra människor med olika saker som jag tycker att dom ska göra, då får jag på något sätt dom människor omkring mig: Som hjälper mig, är rätt för mig och som jag känner att jag kan lita på. 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE