Vecka 15

Det känns i kroppen att man är inne i en period av mycket jobbande. Nu känner man sig lite mörbultad och snurrig i huvudet. Jag har jobbat mycket under helgen och det har väl gått bra så, men gå upp ganska tidigt och sen jobba långa dagar känns alltid tufft. Skönt att man får börja denna veckan med en ledig måndag, fast imorgon och fram till helgen så jobbar jag ju på ganska mycket igen. För att man ska orka med så får man vara i nuet och tänka en dag i taget. Det är nog det bästa man kan göra nu. 
 
Annars har jag känt den senaste tiden att jag inte bryr mig så mycket om nånting. Jag orkar liksom inte. Nu lyckades jag ändå göra 70 000 steg förra veckan. Det kändes bra, men pingis har jag inte känt mig så taggad på den senaste tiden. Jag har typ kört ett pass dom senaste två veckorna. Denna veckan har jag tänkt att träna mer pingis, men jag har den senaste tiden haft svårt att motivera mig till att ta mig till pingishallen. Dessutom tycker jag att jag spelade så dåligt när jag tränade mitt enda pass förra veckan, så jag har svårt att känna glädje och bra energi kring pingisen nu. Sen vet jag ju att det kommer aldrig att kännas bättre om jag inte tränar pingis regelbundet. Det blir inte bättre för att jag sitter hemma liksom. Så jag ska verkligen försöka träna bra under denna veckan och sen får man bara hoppas att det snart känns roligare. 
 
 
En annan grej som inte heller har funkat så bra det är mitt planerade och försök till bokande av olika saker. Förra veckan försökte jag boka lite saker som jag vill göra inom den närmaste framtiden. De mesta ligger en månad och framåt i tiden. Jag kan ju tycka att jag är ute i god tid, men i vissa fall var det ändå redan fullbokad. Eller så passade inte dagar och tider mig så bra och tillslut så gav jag bara upp och tänkte att allt som är klart nu blir ju i alla fall av sen. Många roliga saker har jag ju ändå på gång och då får jag väl nöja mig med det just nu. Resten som jag kände att jag ville göra får jag skita i denna gången. Jag tror ändå att jag har lärt mig mycket på allt jag misslyckades med att fixa, så när jag gör ett nytt försök så vet jag mer hur jag ska göra då. Man lär sig förmodligen av misstagen och sen gör man bara om och gör rätt. 
 
Det har ju annars varit extremt mycket ekonomi den senaste tiden. Det fortsätter väl lite även denna veckan, även jag mest planerar min ekonomi så att jag inte misslyckas med att hålla den budget som jag har satt upp för april månad. Det ska inte vara några problem. Jag har gått om pengar att röra mig med nu och om jag har fattat det rätt så får jag dessutom tillbaka skattepengarna redan denna veckan. Jag tror att det är så att om man har fått in deklarationen senaste den 3:april så får man tillbaka pengar 9-12 april, förutsatt att man har något att få tillbaka. Jag tror att jag har sett det någonstans, men jag kan ha fel. Men om det är så, då kommer jag ju att ha det väldigt bra ekonomiskt denna månaden. Då kan jag också känna att det nog är ganska lugnt med att nå alla dom ekonomiska mål som jag vill sätta innan sommaren. Det är ju inte mycket kvar nu. 
 
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE