Vecka 14

Annandag påsk, men också första april så man får passa sig så att man inte blir lurad. Jag funderade lite på vad jag skulle hitta på idag aprilskämt, men dom senaste åren som jag har skämtat på första april så har många blivit så arga. 
 
Ett år skämtade jag om att jag hade köpt ett hus. Jag visade bild på det huset och då blev en som bodde granne med den gården arg för att jag hade skämtat om det. Ett annat år skämtade jag om att jag skulle bli pappa och då var det några som inte tyckte att man fick skämta så eftersom det finns många som försöker få barn, men aldrig lyckas. Ett annat år sa jag att jag skulle sluta som bussförare och börja jobba som lokförare istället. Där minns jag att jag också fick vissa allvarliga människor på mig som typ tyckte att jag gjorde mig rolig på lokförares bekostnad. Jag fattade inte riktigt vad dom menade. Mitt syfte var ju bara att skämta på 1 april. Det var liksom inte mer än så från min sida. Det roliga tyckte jag va att många gick på det, men jag kände också att jag var ganska ensam om att tycka att just det skämtet var roligt. 
 
Annars under denna veckan så har jag ganska mycket jobb, men jag har tagit en extra dag ledig, utöver min ordinarie ledighet. Det gör att denna veckan inte känns fullt lika tuff som den annars hade blivit. Så jag tror att jag kommer att orka och känna mig hyffsat pigg och fräsch, även om jag har en del megalånga dagar av busskörning. 
 
Jag fick min deklaration förra veckan och det var väl inga stora överraskningar så. Jag får tillbaka pengar och det känns ju skönt. Restskatt är ju sällan kul. Jag försöker nog få in deklarationen redan denna veckan. 

Jag kommer väl att ha en ganska vanlig vecka. Jag: Planerar, jobbar, grejar med konst, går promenader och kanske spelar jag pingis. Jag mår bra och jag är bra på att göra som jag vill och hålla fokuset i nuet. 
(null) 
(null)
(null)
(null)
(null)


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE