Söndag (2024 04 14)

 Jag har haft en bra helg. Jag har varit ledig från busskörning. Bara det har ju varit skönt med tanke på att jag har haft två jobbhelger i rad. Både igår och idag har jag gått promenadrundor. Jag gick upp tidigt för jag ville få dessa rundor gjorda. 24 km under denna helgen. Det får man vara nöjd med och det känns väldigt bra i kroppen nu. 
 
Konstprojektet har gått bättre än någonsin under denna helgen. Jag har också bestämt mig för att bara köra på under detta året och jag bryr mig inte om delmål eller något sånt. Grejen är att klarar jag inte av det slutgiltiga målet som jag har med detta så kommer jag att misslyckas. Jag blåser på och jag blir ju bättre hela tiden på att få in pengar på detta. Jag kan inte sitta och jämföra hur det gick tidigare och hur jag gör nu. Inget av sånt spelar någon roll för resultatet. Jag kör på och hoppas på att allt bara går bättre och bättre. Jag är fortfarande osäker på om detta i slutändan kommer att funka. Jag måste ju klara av att göra något extra i detta som jag inte har varit i närheten av tidigare. Men möjligheten kanske finns när jag ändå känner att jag blir bättre bättre på att dra in pengar i detta. Fortsätter den trenden så kanske detta som jag kommer att lyckas med fullt ut. Sen är det ju ändå så att om jag ger upp, så har jag ju i alla fall sparat alla pengar som jag hittills har tjänat på min konst. Så något har jag ju ändå klarat av redan nu, oavsett hur det blir framöver med min konst. 
 
Annars är det ju nästa vecka som jag får in mycket pengar, men jag känner redan nu att jag fixar alla kommande ekonomiska mål som jag har satt upp fram till sommaren. Jag ska ju inte ta ut något i förskott, men jag kan inte se vad jag skulle ha missat som sen skulle göra att jag inte får allt på plats som jag har tänkt mig. Jag har svårt att förklara den känslan, men jag känner mig mer stabil och trygg idag när det kommer till att faktiskt spara pengar och ha tålamod med det. 
 
Många saker i mitt liv känns bra nu. Jag vet att sånt kan vända väldigt fort så jag ska vara ödmjuk inför framtiden, och tacksam för att mycket bara blir som jag vill just nu. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE