Måndag - Söndag.

Måndag 
 
Jag var väldigt trött när klockan ringde 04:15. Jag kände inte för att ta mig till jobbet. Jag hade ju varit ledig i nästan 4 dagar och känslan var bara att jag vill vara ledig några dagar till. 
 
Jag gick i alla fall upp och när jag väl kom till jobbet och satte mig i bussen så kändes det ändå helt ok att jobba på.
 
 
 
På lunchrasten käkade jag en god spaghetti bolognese.
 
 
När jag gick hem genom stan så var det väl typ 5-6 ungar som sa: Tja Danne när jag gick genom stan. 
 
 
 
När jag kom hem låg det ett fint klädesplagg i brevlådan.
 
 
Jag bytte om gick och handla och när jag kom hem igen så lagde jag till några köttbitar som jag hade i kylen. Jag fryste in för att bara kunna ta fram till middag vid ett senare tillfälle när man tex är för hungrig för att laga mat. Då vill man ju bara kunna värma i mikron och äta direkt. 
 
Under kvällen kollade jag lite film och pillade med min konst och mina sociala medier.
 
Ett klipp på min Instagram är skrivandets stund uppe i över 76 000 visningar. Det är mycket för min "Insta" i alla fall. Helt sjukt ju. 
 
 Det var mycket med mina pengar också under måndagen och det kändes bra direkt när det började trilla in. Jag kände sen länge att denna veckan kommer jag att få ihop skitbra och den känslan förstärktes under måndagen. Stundtals kände jag mig så glad så att jag hade lite svårt att hålla glädjetårarna tillbaka. Älskar den känslan och det skulle komma att kännas ännu bättre, ju fler dagar som gick. :)
 
(null)
 
 
Tisdag 
 
Ny jobbdag och det kändes väl lite lättare att kliva upp för jag kunde ju sova till klockan 06:15 istället. Typ sovmorgon för mig ju. Wiiii!!! :)
 
Arbetspasset var ganska tufft eftersom jag det var mycket att göra. Däremot var ju passet ganska "soft" tidsmässigt. 7 timmar arbetstid och kl 07:30-15:30. Det är ett ganska bra busspass att jobba på med. 
 
 
(null)
 
(null)
 
På kvällen lirade jag pingis och spelet kändes ganska bra. Jag hade ju varit borta från pingisen i ca 2 veckor, men det kände jag inte av när jag stod vid bordet. Jag tränade hårt och var också väldigt koncentrerad. Jag genomförde en bra träning, även om jag alltid kan komma på saker som jag borde göra bättre. 
(null)
 
 Det hände inte så mycket mer under tisdagen.  Jag satt uppe till ganska sent på kvällen och såg att ett av mina klipp på TikTok ( som jag förövrigt hade publicerat under måndagen) hade fått över 152 000 visningar, och det bara fortsatte uppåt i en rasande fart. Jag kunde sitta och bara uppdatera min TikTok så såg jag hur: Visningar, likes, besökare och även följare ökade som aldrig förr. Allt gick i en betydligt snabbare takt än vad jag någonsin tidigare har varit med om på min TikTok. Det var i alla fall mycket för att vara lilla mig. Kul att en sång om ingenting kan få så många visningar. Kolla klippet på TikTok så förstår ni vad jag menar.   danneblogg heter jag på TikTok om ni är nyfikna på att kolla in mitt content där. 
(null)
 
Onsdag
 
Ledig från busskörningen. Jag hade en ganska lugn morgon. Jag fixade månadens räkningar och sen gick jag till hemköp och postade ett paket och handlade lite lunch.
 
Jag bokade också upp lite mer saker inför min resa till Stockholm som jag ska göra i maj. Kanske blir det lite sterssigt där nu att hinna med allt så jag kanske får tänka om lite, men det är ju några veckor kvar tills jag ska åka så jag hinner ju att vvända vrida på detta ett tag. I slutänadan blir det nog några roliga dagar i huvudstaden. Det känns ju skönt att man kommer att ha gott om cash att röra sig med i alla fall. 
 
 
 
Sen blev det mest chillande i några timmar innan det var dags att träna lite pingis igen. När jag kom hem så stekte jag några korvar och till det gjorde jag riktigt potatismos. Jag kollade lite på TV innan jag kände att det var dags att krypa i säng igen. 
 
  (null)   (null) 
 
(null)  
 
 
Torsdag 
Ännu en helt ledig dag ifrån busskörningen. Jag började dagen med en långpromenad på ca 12 km.
(null)
(null)
(null)
 
 
Sen grejade jag med: Städ,  tvätt och matlagning. 
 
(null)
(null)
 
 
Jag fixade också med min konst och jag bevakade även mina ekonomiska "intressen" så att jag skullle bli säker på att allt blir rätt i slutändan. Det känns väldigt bra med ekonomin nu i alla fall. Jag är inte speciellt orolig för att något ska gå fel. Sen funderar jag ändå hur mycket som helst på om jag har missat något som sen gör att detta ändå inte blir så bra som jag vill. Typiskt mig att tänka så, även om jag gång på gång för bekräftat att allt sitter klockrent. 
 
(null)
 
 
 
Fredag 
 Jag hade mest jobb denna dagen och så blev det ju också hela denna helgen. Mycket jobb och ännu mer ajobb efter det. Fredagens jobbande blev också ganska tuff. Jag kom liksom in fel i den dagen från början och sen krånglade det under dagen och jag fick massor med saker att göra som jag inte hade räknat med överhuvudtaget. Det tog liksom aldrig slut och det kändes också som jag fick lösa alla problem helt själv. Jag tycker ändå att jag löste allt så bra som det bara var möjligt att göra. Jag är inne i en bra arbetsperiod nu, men vissa dagar kan ju ändå vara tuffa. Fredagen var en sådan dag. Inget snack om saken. De positiva var att företaget bjöd på frukost och det var fint väder under större delen av dagen.   (null)
 
När jag kom hem blev jag sittande framför TV:n. Jag kände mig ganska mörbultad i kroppen. Jag var trött, men också väldigt nöjd. Jag blev ju klar med allt som jag ville göra med ekonomin denna veckan. Det var skönt att det sista föll på plats redan under fredagen. Jag hade ju så mycket jobb kvar att avverka under helgen.  Då är det väl bra om jag bara fokuserar på det och inte behöver bry mig om alla jävla pengar som har rullat både ut och in denna veckan. Jag är nöjd, men pengar är ju inte allt, även om det är något man måste ha. 
(null)
Ser väl inte så jättenöjd och glad ut på denna bilden, men det är jag innerst inne. Jag är bara väldigt trött och tom här. 
 
Lördag 
Jobb: 09:00 - 19:45. Mycket mer finns egentligen inte att säga om denna lördag. Mycket busskörning blev det. 
 
Söndag 
 Jobb: 08:30 - 19:30. Det var bara att fortsätta jobba på bakom ratten. 
 
Sammanfattning av vecka 17
 
Det har varit en jobbig vecka rent fysikt för mig. Jag grejade vädigt mycket med min ekonomi och det var på gränsen att jag skulle orka med. Jag kämpade samtidigt på med några riktigt långa arbetsdagar och jag jag körde två ganska hårda pingispass och jag gick en långpromenad på 12 km.
 
Jag har fått slita hårt för att fixa allt som jag ville få gjort denna veckan. Jag har känt av massor med olika känslor.  Mycket har ju gott bra så jag har känt av massor positiv energi. Jag har haft mina fjärillar i magen och ibland har jag också haft svårt att hålla glädjetårarna tillbaka.  Jag har ju ändå under denna veckan fixat så att nu har fått en mycket bättre ekonomi än vad jag någonsin har haft tidigare. Då blir det svårt att hålla vissa typer av känslor inom sig. Jag känner väl inte heller att det är något fel att känna som jag gör. 
 
(null)
 
(null)Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE