Jag måste börja bocka av ✔️✅

Skönt med en LEDIG helg. Jag har ju jobbat hur mycket som helst dom två senaste och dessutom har jag i två veckors tid varit inne i en ganska tuff arbetsperiod. 
 
Jag har lite planer inför helgen. Jag känner att jag måste börja bocka av saker på alla dessa "listor" som jag typ har skrivit. Jag vill få gjort massor och det är bra att skriva upp så att man inte glömmer. Det är ju bara att jag skjuter mycket framför mig och då ligger det ju kvar på den där listan. Saker och ting finns i mitt bakhuvud, men listorna blir längre och det känns inte roligt att jag inte är mer effektiv här. 
 
Dom senaste månaderna har jag ju fokuserat mycket på pengar och gjort massor av saker för att nå mina ekonomiska mål och sånt som står på den listan. Innan sommarn ska den fan vara avbockad. Det finns inget just nu som inte talar för att jag fixar det och det känns skönt. Allt med pengarna har gått fort och visat grymma resultat den senaste tiden. Jag har varit väl förberedd och då brukar saker och ting gå bra. 
 
Det som också känns bra nu är att jag börja avverka andra saker och jag känner att jag har tid med det eftersom jag inte känner att jag behöver lägga lika mycket kraft och energi på allt jag har planerat med min ekonomi. De mesta med den handlar ju nu om att jag ska vänta in vissa datum och sen är det bara att köra utan att tänka. Jag har ju tänkt färdigt och nu är det full fart mot min vision som gäller. 
 
Jag har ändå börjat nu att bocka av mer saker än tidigare och bara idag blev 7 punkter fixade av dom ca 50 som finns på en lista. Sen har jag väl två listar till med totalt 30 punkter som jag vill bocka av. 
 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE