Åka till Hope i Kanada.

 Jag har många drömmar som jag ofta går runt och tänker på. Man vill göra så mycket och jag lätt för att se möjligheter med att förverkliga många av dom drömmar jag har. Vissa saker som jag vill göra kan jag tro att jag kommer att klara. Sen kan jag ha drömmar som jag ser att jag kan klara, men jag tycker kanske inte att det är värt att göra vad som krävs. Många gånger kan jag också känna att jag inte vill göra vissa saker själv. Jag kan tänka att antingen är det för stort och för svårt att fixa själv, eller så kan jag känna att det är för tråkigt att genomföra helt själv. Ett exempel på en sådan dröm det är att åka till en liten ort i Kanada som heter Hope. 
 
 
Anledningen till att jag vill åka till denna ort är för att jag gillar Rambo-filmerna och First Blood (RAMBO 1) från 1982 och inspelningsplatserna för denna film ligger just i Hope i Kanada. Jag har själv tappat räkningen på hur många gånger jag har sett RAMBO 1. Det handlar säkert om 100-tals gånger. Jag tror att jag gillar filmen för att det är ett bra manus och filmen innehåller ju också många häftiga scener som känns trovärdiga för mig som tittare.  
 
 
Det hade varit coolt att besöka många av dom inspelningsplatser som skapade denna klassiska film. Jag kan inte sluta tänka på just det. 
 
Samtidigt känner jag att detta är inget jag vill göra själv och jag är också osäker på om jag tycker att det är värt att göra allt som krävs för att jag ska kunna förverkliga denna dröm. Pengarna är inte problemet för min del. Jag tänker mer på att detta är en lång resa så ska man åka så vill man väl uppleva mycket annat också. Drömmen om att se Kanada är egentligen inget som jag känner starkt att jag vill göra. Dessutom känns denna resa lite för stor för mig för att jag ska orka bry mig. Jag vill heller inte åka själv, men jag kan sträcka mig till att säga att det är möjligt att jag gör denna resa och besöker alla dessa inspelningsplatser om jag har en vän eller liknade som drömmer om samma sak som jag gör och kan tänka sig att åka med mig. 
 
Som det känns just nu så tror jag inte att jag kommer att förverkliga denna dröm. Detta kommer nog att bara vara något som jag tänker på och ser andra göra. Sen vet man ju aldrig med mig. Med andra saker har det ju varit så att om jag bara tänker på något tillräckligt mycket så kan jag ha svårt att låta bli tillslut. Och som sagt: Om någon vän eller liknade har samma dröm som jag och kan tänka sig att resa med mig, så är det i alla fall inte omöjligt att jag göra denna resa.
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE