Mina tankar låser in sig.

Dom senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på saker som för mig har känts lite jobbiga. Mina tankar låser lätt in sig och jag när jag tex ångrar att jag har sagt eller gjort något så blir ju dessa tankar helt omöjliga att vinna över. Det bästa man kan göra då är väl att bara börja tänka på nuet. Vad gör jag just nu när jag tänker på saker som har varit? Just nu sitter jag och skriver ett blogginlägg. Jag funderar över saker som har varit jobbiga och jag vill skriva ner dom för att jag tror att jag mår bättre av det. Så är det just nu i det nuet jag befinner mig i. Jag kände redan nu att jag mådde lite bättre i denna stunden av skrivandet. 
 
Jag känner också att jag tänker mycket på hur jag ska vara och vad jag ska säga om jag skulle stöta på vissa personer. Problemet är att jag inte vet om jag kommer att träffa dom någon gång igen. Grejen är också att även om jag skulle göra det så är det sällan allt blir som jag har tänkt mig. Mina tankar om hur jag ska vara och vad jag ska säga låser sig och jag vågar knappt göra någonting i dessa situationer. Det lite jobbigt för mig att gå runt med den vetskapen om att jag inte riktigt kommer ur det där. 
 
Jag har också den senaste tiden känt att jag kanske borde prata mer med vissa personer än vad jag har gjort. Med vissa blir det lätt en tystnad som jag kan tycka känns lite jobbig. Jag har även är svårt att komma vidare. Det låser sig lite och jag vågar inte alltid säga så mycket. Det blir liksom den där tystnaden som egentligen ingen vill ha. Samtidigt känner jag att jag kanske inte vill störa någon, men ibland kanske jag bara måste våga säga mer än vad jag gör. Samtidigt är jag rädd för att säga för mycket också. Det kan lätt bli att man då säger saker som man egentligen inte vill eller menar. Det är ju inte bra det heller. Detta är ytterligare ett exempel på tankar som lätt går i lås för mig och jag har svårt att komma vidare med dom. 
 
Ibland vet jag inte hur jag ska tänka och det bästa är väl att inte tänka för mycket överhuvudtaget. Bara försöka vara i nuet och göra saker som man: Vill, mår bra av och tror på. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE