Nattblogg.

 Jag tänker mycket nu på allt möjligt fast egentligen bryr jag mig inte om vad jag tänker på. Allt är som det är och jag är redan nu ganska nöjd med detta året. Jag känner mig också trygg i mig själv och i saker jag gör. Jag gör vad jag känner för och känner inte att jag behöver hävda mig själv eller få bekräftelser av andra människor. Jag bygger heller inte upp någon fasad utåt, där jag försöker visa att jag har det bättre än vad jag faktiskt har det.
 
Jag tycker jag ofta i mitt liv har haft nånting som jag tänker mycket som har varit så jobbigt så att tankarna inte går att vinna över. Hur jag än vänder och vrider så är det helt omöjligt att vinna över tankarna, men nu finns inget sånt längre. Jag är tror att jag är mer trygg i mig själv idag än vad jag någonsin har varit tidigare. Jag har kommit på att om jag läser mycket och skriver mycket så fastnar jag inte så lätt i negativa tankar som bara går runt runt i en ond cirkel. Jag mår kanske också bättre än någonsin. Det är alltid svårt att jämföra olika perioder i livet, men nu har jag sen länge ändå varit nöjd med väldigt mycket och jag har känt många positiva känslor som jag försöker att behålla inom mig så länge jag bara kan. 
 
Jag är glad över att jag gjorde mina Sverigeresor i sommar. Jag nöjd över den plan jag har för ekonomin framöver. Konstprojektet går bra just nu. Jag har börjat spela pingis och jag vill väldigt gärna köra på och jag är inställd på att jag ska kämpa med att få till det spelsystemet som jag vill klara av vid bordet. 
 
Jag har roliga resor som jag tittar på och ska försöka få till till nästa år i alla fall. Jag är ganska färdig med Sverige så nu ska jag försöka få till några utlandsresor. Det är väl städer i Europa lockar mest för min del just nu och kan jag bara göra verklighet av dom planer jag har så blir dessa resor hur roliga som helst. 
 
Samtidigt tänker jag på att lugna mig lite med att göra saker eftersom jag vill klara dom mål jag har med ekonomin. Det är mycket pengar som jag ska fördela och få på rätt plats i år. Klarar jag det så kan jag börja fundera på nästa år, men först vill jag sätta årets mål. Ibland känns det obehagligt att bolla med så mycket pengar som jag nu gör, men jag känner ändå at jag har kontroll och håller jag mig bara till den plan jag har så fixar jag detta.
 
Så på något sätt infinner sig en skön känsla när det kommer till ekonomin också. Jag har pengar att bolla med, samtidigt som jag kan unna mig och leva gott på pengar som jag har inte behöver spara eller fundera så mycket kring. Jag är inte riktigt där jag skulle vilja vara med ekonomin, men jag inser ju att jag ändå har det bra redan nu, och att jag inte ska klaga. Nu vill jag bara må bra och jag tror att jag vet hur jag vill leva mitt liv för att jag också ska må så bra som möjligt. Det är ju ändå det viktigaste, att man mår bra. Annars spelar ju inget annat någon roll överhuvudtaget. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE