Vecka 39

Jag har en "soft" arbetsvecka. Jag jobbar bara två dagar och imorgon har jag tänkt att kolla in dom elbussar som jag gissar att jag kan få börja köra nästa vecka. Det är ju också dom två sista passen jag kör på detta schemat som jag har nu. Från och med nästa vecka börjar jag jag köra på ett helt nytt och massor av förändringar sker i samband med schemabytet. Jag tror att jag har ganska bra koll på allt som händer redan nu, men elbussarna har jag inte kollat in än. Det ska jag försöka hinna i morgon. Från och med torsdag sen så är jag ledig hela veckan. Det ska bli skönt, extra "gött" är det ju att vara ledig idag efter helgens jobbande. Även om det var hur  lugnt som helst att jobba i helgen. 
 
Annars hoppas jag att jag spelar en del pingis. Minst 2 pass denna veckan får jag ju försöka sätta. Jag har säkert möjlighet att köra mer, men det är ju Bokmässan denna veckan också. Så jag får se hur mycket pingis det blir, men idag blir det ett pass i alla fall. 
 
Bokmässan som sagt. Det är i Göteborg och planen är nu att i alla fall göra ett besök på torsdag. Sen får vi se. Det ska bli kul att uppleva den mässan igen. Det har ju blivit en lite tradition för mig att ta mig dit varje år.  Jag har gjort minst ett besök varje höst sen 2017, med undantag för 2020 då det var pandemi.
 
Mycket ekonomi är det annars denna veckan De mesta är väl redan klart och jag ska bara sätta allt på rätt plats. Typ betala och vänta på att allt ska löna sig. Jag är fruktansvärt målmedveten och noga nu. Jag vill i alla fall göra som jag har tänkt mig. Sen får man se hur långt det räcker och hur många drömmar man i framtiden kan förverkliga. Det känns spännande att se vad som går att förverkliga av dom tankar jag har. 
 
 
(null)
 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE