Är jag i nuet så blir det nog bra.

Många tankar snurrar i mitt huvud nu. Jag tänker mest på hur ag ska hinna med att få gjort allt som jag vill fixa framöver. Just nu räcker det nästan med att jag tänker på vad jag har att göra imorgon så blir det för mycket att ta in. Jag får försöka fokusera på nuet. Det är nog det bästa jag kan göra. Jag vet ju ändå aldrig exakt hur framtiden blir. Att vara och verka i nuet funkar oftast i alla lägen. När är i nuet och fokuserar på det så tar man en sak i taget och låter allt ta sin tid. Fastnar man i grubblerier där tankar man har inte går att vinna över då tycker jag att det alltid är bättre att gå tillbaka till nuet. Tex: Just nu sitter jag hemma och skriver blogginlägg och funderar över vad jag ska skriva i detta blogginlägget. Just nu känns det bara skönt att fokusera på skrivandet. Jag har jobb senare denna eftermiddag, men det funderar jag inte på just nu. Nu vill jag bara njuta av ledigheten i några timmar till. 
 
Ekonomin och allt jag har att göra med den tänker jag inte heller så mycket på just nu. Visst kan det kännas lite läskigt och jag har den där känslan i bakhuvudet med att det är obehagligt att det är så mycket pengar som jag har hanterar just nu. Oron finns där, men jag har ändå bestämt mig för att bara göra som jag har planerat och just nu kan jag inte göra så mycket som förändrar någonting till det bättre. Det bästa jag kan göra är att vänta till slutet av september. Jag tror att jag får till allt då som jag har planerat och då kommer det att kännas lite lugnare i min mage efter det. Dessutom har jag många andra saker som jag vill få gjort innan den sista veckan i september. Så även när det gäller detta med ekonomin så är det bara bäst att tänka i nuet. Det tycker jag i alla fall. 
 
När det gäller jobbet så har man ju mycket att göra med detta hela tiden och så kommer det väl att vara så länge man har ett jobb att gå till. Där har jag lärt mig sen länge att man måste vara i nuet annars funkar det inte alls. Börjar du tänka för mycket på saker som kanske händer senare, då uppstår det lätt mer problem för att man inte är fokuserad på allt som händer i nuet. Det är så mycket att tänka på när man är bussförare och det gäller och lägga energin på rätt saker och verkligen skita i allt som inte har med tex säkerheten att göra. Säkerheten går alltid först i alla lägen. 
 
Jag  funderar mycket kring hur jag ska hitta en bra balans mellan jobbet och pingisen. Inställningen är att jag ska köra på så mycket jag känner att jag kan, men att jag ska passa mig lite för att spela till sent på kvällar när jag ska upp väldigt tidigt dagen efter. När jag kollar arbetsschemat och när jag har möjlighet att träna pingis så tycker jag mig se att jag kommer att kunna köra på ganska regelbundet. Här är det väl också viktigt att vara i nuet. Man märker ju vad som funkar för varje dag som går. Dom veckorna då jag inte kommer att kunna spela så mycket pingis, då kommer jag att vara noga med promenadrundor och jagandet av antal steg. Jag vill inte bli för lat bara för att jag har börjat spela pingis igen. Sen är det ändå så att om jag spelar pingis som jag tex har gjort denna veckan då känner jag att jag med gott samvete kan skita i promenadrundor. Jag har kört tre pass denna veckan och jag hade haft tid med ett fjärde, men jag kände i kroppen att det fick räcka med tre. Kör jag tre pass, då bryr jag mig inte om promenader om jag inte är sugen på att gå ut och gå en runda. 
 
(null)
 
(null)
(null)
 
Imorgon åker jag upp till Stockholm. Min vistelse där är ganska dåligt planerad och jag kommer inte att kunna göra något av dom sakerna som jag helst hade velat göra. Men det viktigaste är ju ändå att jag kommer dit och det är ju bara att ta det "chill" och göra det bästa av det. Nu kör vi!!
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE