Ibland vill jag bara sluta.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga nu. Jag har svårt att få ihop alla tankar som jag har tänkt under helgen. Man inser att människor kan vara väldigt olika. Många är bara riktiga jävla svin, samtidigt som många naturligtvis är jättesnälla och bra också, av er som följer mig på olika sätt. 
 
Men tyvärr hakar man lätt upp sig på dom riktigt äckliga människorna som man ibland råkar ut för. Sen undrar samma vidriga människor varför jag blir förbannad. Det bekräftar ju bara att personen som undra är dum i huvudet. Jag har svårt för att hantera det. Bara att vissa inte har några spärrar inom sig för vad dom gör och vad dom säger, sånt kan göra mig så arg. Sen fattar dom inte vad saker och ting kan få för konsekvenser. Ibland fattar dom inte ens när det får konsekvenser för dom själva. 
 
Jag tänker inte gå in på exakt i vad detta handlar om för jag vill kunna skriva något bra och jag känner inte att jag klarar det just nu för jag är fortfarande väldigt förbannad. En av alla principer jag har när jag bloggar är att jag inte skriver nånting när jag är som mest upprörd över det. Man skriver ju då lätt saker som man sen kan ångra och dessutom har jag ju märkt att det finns människor som plockar saker jag skriver ur sitt sammanhang och sen påstår att saker och ting är på ett helt annat sätt än vad jag faktiskt har redogjort för. Ibland känner man nästan att man vill lägga av med allt vad sociala medier heter eftersom som jag ibland får med människor att göra som inte verkar ha en enda hjärncell i huvudet. 
 
Nu ska jag försöka släppa alla äckel och andra människor som bara inte är något annat än dumma i sitt huvud.
 
Hur har min helg annars varit?
 
Ganska bra tycker jag. Jag har gått mina promenader, ätit god mat, druckit dyrt och fått ganska mycket gjort av saker som jag länge har skjutit framför mig och inte orkat ta tag i tidigare. Det känns bra att jag har grejat mycket, men ändå inte kört mig fullständigt slut.
 
Konstprojektet har jag försökt "speeda" på lite med. Framförallt ville jag få in dom pengar som länge nu har legat och väntat på att bli utplockade. Samtidigt tänker jag även här att jag inte ska greja överdrivet mycket. Det som är bra att även om jag ska skulle ta en lite paus från allt levererande av konst så får jag nog tids nog in alla pengar som jag har räknat med att jag ska tjäna på den konst jag lyckas skapa. Sen spelar det kanske ingen roll om jag får in pengarna nu eller samma pengar om några månader. Jag har ju och ska fortsätta under en ganska lång tid spara varenda krona. Det kommer att ta lång tid innan jag når det slutgiltiga målet som jag har när det handlar om pengarna i detta. Det måste hända något väldigt oväntat om jag ska fixa detta snabbare än vad jag i bästa fall har räknat med. 
 
Så det spelar inte så stor roll just nu om jag får vänta 1-2 månader extra på pengar som jag med lite extra jobb kan dra in nu. Jag måste ändå spara betydligt mer om jag ska få till detta konstprojekt på det sättet som jag har tänkt mig. Jag vet heller inte om jag är riktigt rätt ute. Jag är lite tveksam, även om jag tycker att detta är roligt att jag kan skapa konst som jag dessutom får in lite pengar på. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE