Får mycket gjort - Har mycket kvar.

Det känns som jag är mitt i allt jag gör. Jag har fått mycket gjort den senaste tiden. Jag grejar med en positiv energi och ingenting känns jobbigt. Sen är det ju ändå så att jag har massor kvar att göra med dom sakerna som jag vill prioritera och få gjort i år. 
 
Konstprojektet går som planerat och jag tappar aldrig fart i det grejandet. Ibland tänker jag att det inte kommer att gå så bra, men när jag sen grejar håller jag ändå uppe tempot. Oavsett hur tankarna går kring detta så kör jag på och jag får ut dom pengarna som jag har räknat med på förhand att jag ska tjäna. Jag har ju också pengar sparade från förra året som jag nu använder till detta. Det gör att jag har ett försprång och det blir lättare att bara köra på med konsten. 
 
Sen ska man ju vara ärlig och säga att jag har ju hur mycket som helst kvar att göra med konstprojektet, innan jag kommer till det slutförandet som jag har tänkt mig. Jag får gjort en hel del och pengar kommer in, men detta är ett stort projekt som kommer att ta sin tid att komma till avslut med. Det gäller att jag hittar sätt att tänka så att jag håller uppe energin och drivet igång. Tänker man positivt och tror på det så tror jag att jag är rätt ute. 
 
När det gäller resorna som jag vill göra inom Sverige så tror jag att jag vet hur jag ska göra för att genomföra dom. Ingenting är klart med nånting än, men jag håller planeringen levande. Just nu känns det bra att jag har en plan för hur jag ska slutföra detta. Sen gäller det ju att planen håller i verkligheten också. Jag ska förbereda mig ordentligt inför varje resa. Då tror tror jag att det kommer att gå bra. 
 
Det är mycket ekonomi denna veckan. Just nu planerar jag nästan allt. Jag vill vara så välplanerad jag kan när det kommer till ekonomin. Innan jag gör nånting vill jag ha en plan och en budget som jag tror stenhårt på att jag fixar. Inför februari så känns det sjukt bra. Det känns även bra med allt som jag har tänkt att fixa för hela detta året. Jag tror att jag har fått ett lite mognare tänk kring pengar och ekonomi. Dessutom gör jag rimliga budgetar som på förhand inte känns tuffa att fixa. Jag har ju också lärt mig mycket av alla tidigare misstag som jag har gjort med min ekonomi. Det har jag nytta av som fan nu. Slutsats: Ibland måste man våga göra fel. Det kan bli rätt till sist ändå. 
 
Jag får mycket gjort, men jag har mycket kvar innan jag får dom resultat jag vill uppnå. Sånt som känns bra är att jag tror på mig själv och jag har en plan för allt jag har på gång att göra. Detta blir ett spännande år och jag får fjärilar i magen bara jag tänker på allt. Konst, resor, ekonomi. Allt finns planerat och det är bara att köra på med pumpande positiv energi. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE