Är försiktig med nyårslöften.

Det har blivit 2023. Jag körde hårt förra veckan med allt möjligt. Jag kände bara att jag ville köra ända in i "kaklet". Känna att jag har gjort allt jag kan med saker och ting. Har jag gjort allt jag kan och så gott jag kan, då behöver jag ju inte i efterhand tycka att jag borde ha gjort så mycket annorlunda. 
 
Jag satte ju upp ett ganska tufft med hur mycket pengar jag ville få in på min konst. Jag körde hårt och gjorde allt jag kunde, men jag hade behövt några dagar till på mig för att fixa den summan jag ville haft. Det gick inte, men jag tror att jag tjänade mer pengar på min konst för att jag faktiskt satte uppe ett högre veckomål än vad jag brukar ha. jag gjorde allt jag kände att jag kunde och orkade. Jag insåg i fredags att det inte kommer att gå, men jag är nöjd ändå. Under 2022 så tjänade jag ändå mer pengar på min konst än vad jag hade räknat med att jag skulle göra. Jag tror att jag har satt upp ett högre uppsatt mål under detta året. Jag tänker att jag har tjänat mer pengar än vad jag trodde på min konst under 2022, så lägger jag överskottet från det året på 2023 års mål och får på så sätt en bra start som ger mig positiv energi. Jag sparar ju alla pengar jag tjänar på min konst. Jag kommer att köra på ungefär på samma sätt som jag har gjort under 2022 och sen får vi se om ett år var jag är då, och hur jag vill ta det vidare. 
 
Annars har jag ju en vision som jag vill uppnå i livet. Det är en dröm jag har haft sen jag var liten. Jag har tänkt på de till och från så länge jag kan minnas tillbaka. Det krävs en hel del pengar jag har dom senaste åren försökt att i alla fall komma närmare min vision, men jag har länge känt att jag har jobbat i uppförsbacke. Det jag tänker nu är att jag ska försöka få loss den summan pengar som jag tror att jag behöver för att i alla fall ge min vision en chans. Jag vet inte exakt hur jag ska göra för att nå min högsta dröm i livet, men jag för göra vad jag tror är rätt och någonstans har jag i alla fall börjat. Om jag inte klarar att spara ihop den summan som jag tänker att jag vill ha, då tror jag inte att jag ens orkar tänka på min högsta dröm längre. Detta året är nog min sista chans att få till något bra med ekonomin som faktiskt ger mig en chans att nå min vision.  Det är så jag känner. Om den känslan kommer att göra att jobbar bättre eller sämre med detta, det återstår att se. Logiskt sätt kan det funka och jag får ihop det bra inne i mitt huvud, men allt ska ju funka i praktiken också. Allt är upp till mig själv. 
(null)

 
Jag är nöjd med 2022. Jag fick mycket gjort och saker och ting var planerat långt i förväg. I år har jag inte så mycket planerat och jag har inte så mycket planer för vad jag ska göra överhuvudtaget. Det känns ändå ganska skönt. Det jag vet nu är ju vad jag har att göra på jobbet. Jag vill göra några resor runt om i Sverige. Jag ska leva mitt liv och må bra och ekonomin ska på något sätt "rocka" under 2023. 
 
Hoppas att jag kan hitta lite bra energi som jag också mår bra av. Jag måste ju inse att jag inte kan göra allt själv. Ibland får man bara acceptera att man får skita i vissa saker för att man ska må bra. Det viktigaste är ju alltid att man mår bra och att man faktiskt ärligt känner så från djupet av sitt hjärta. 
 
Jag är  försiktig med mina nyårslöften år.  Jag brukar ha så jävla svårt för att hålla dom. Jag lever på att hoppas och tro på mig själv. Jag ska göra så gott jag kan. Mår jag bra så blir allt mycket lättare. Mår jag inte bra så spelar inget annat någon roll. 
 
Nyårsafton:
 
Hur var min nyårsafton? Jag höll mig hemma hela dagen, men sen på kvällen tog jag tåget till Göteborg. Jag kände mig lite för trött efter en intensiv vecka, men det blev ett helt ok nyårsfirande och gott häng med människor som jag gillar att vara med. Jag åkte tillbaka till Vänersborg kl 01:20 på natten och var hemma innanför min dörr ca 02:30. 
 
 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE