Söndag (2023 02 19)

Jag har haft en ledig helg och det är ju alltid skönt. Jag har känt mig ganska trött och det beror väl på att jag har känt mig tvungen att ta tag i saker som jag är jävligt trött på att göra, men samtidigt känns det fel att inte göra nånting. Sånt tar väldigt mycket kraft och energi. Sen har man ju allt annat som man vill få gjort. Någonstans blir det lätt för mycket och då säger väl kroppen ifrån. 
 
Jag är ändå nöjd över att jag har sovit mycket under helgen. Jag har ju också varit duktig med promenadrundor under hela denna veckan så just nu känner jag mig ganska pigg och fräsch i alla fall. Det är ju bara att ta det lugnt även om man innerst är jävligt förbannad över att man behöver ägna sig åt skit och ibland ha med människor att göra som pratar och beter sig som om dom inte har en enda hjärncell i huvudet. Jag hade hoppats på att år 2023 skulle bli året då jag inte har gjort någon polisanmälan, men nu blev det så igen. 
 
Konsten har jag grejat på med under helgen också och igår kändes mycket riktigt jobbigt och tanken slog mig om det verkligen är värt att fortsätta greja mot det målet som jag har med min konst. Hade jag inte tjänat pengar så snabbt som jag gör på detta så hade jag bara lagt av. I går grejade jag med konst som både var som kladdig blöt lera och dessutom luktade det som typ gammalt vatten som är fullt av bakterier. De positiva är att det ändå gick hyfsat fort att skapa och få det klart. Jag kunde leverera väldigt snabbt och då rullar ju pengar ganska omgående in. Jag hatar när jag behöver lagra konst hemma för det ger mig inte enda enda krona. Jag måste hela tiden leverera och visa kvitto att jag har levererat för att få in mina pengar. Det är ju värt att köra på med detta så länge jag tjänar pengar. Ibland får det väl lukta lite skit och vara jävligt kladdigt. Bara jag fortsätter att tjäna pengar på det. 
 
Jag försöker också planera saker som jag ska göra efter vintern i år. Jag börjar bli lite tveksam om det är möjligt att göra allt som jag helst skulle vilja få gjort. Jag har ett sparmål för i år, men jag vill ju också göra en hel del resor runt om i Sverige under detta året. Just nu vet jag inte hur jag ska kunna fixa båda dom sakerna. Att få sparat så mycket pengar som jag vill ha till slutet på december och samtidigt lyckas besöka 12 olika landskap, det känns just nu väldigt svårt för mig att klara av. Jag vill ju också göra lite olika saker och besöka vissa specifika platser när jag är ute och reser. Jag känner direkt när jag försöker planera detta att det alltid faller på nånting. Jag får liksom inte grepp om det. 
 
Jag mår bra, men jag känner att jag får kämpa med mig själv för att jag ska göra det. Jag försöker ta det lugnt tänka positivt och att jag tänker också att även om mycket känns tungt och jobbigt nu så blir det snart bättre. Det funkar ju för jag mår ju ändå inte jättedåligt. Men hade jag bara låtit dom riktiga känslorna ta över min kropp helt, då hade jag nog ganska snabbt blivit totalt psykist nedbruten. Mycket är jobbigt att kämpa med och jag vill bara komma ur allt de där så in i helvete. 
 
Det går ju alla fall bra med pengar och jag grejar ju med saker som känns meningsfulla och tar mig framåt mot dom mål jag har med allt arbete. Fortsätter jag att köra på och är noga med att hålla mig till mina planer, då tror jag ändå att allt ganska snabbt kommer att kännas betydligt bättre, eller väldigt bra. Livet kan ju vara tufft ibland och jag vet ju varför jag ibland kan må lite sämre även om jag under en lång period har mått väldigt bra. 
 
(null)
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE