Söndag (2023 02 05)

Jag har haft långa dagar denna veckan. Upp tidigt och sen har det varit full fart i minst 16 timmar innan jag går och lägger mig igen. Jag har jobbat på under fem dagar och jag har mer jobb kvar idag att ta tag i. Jag går massor med promenader och under dom närmaste veckorna är tanken att jag ska göra betydligt mer än dom 100 000 steg i veckan som jag normalt gör och som är målet. Vill upp på det dubbla och jag ska försöka köra på så under resten av denna vinter. 
 
 
Jag håller jag ju också på med storstädning av hela min lägenhet, men jag tar lite i taget. Nu jobbar jag mot att det i alla fall ska bli kliniskt rent överallt, och betydligt mer av ordning och reda på alla mina saker. Jag behöver fixa en hel del, men jag tar lite i taget och jag gör något varje dag. Det får ta lång tid om det nu kommer att göra det. Jag känner att det viktigaste med detta är att jag kommer framåt och inte tar några steg tillbaka. 
 
Konstprojektet går bra som fan nu. Pengarna jag tjänar går mer i en loop nu än vad dom någonsin har gjort tidigare. Det är bara att köra på och skita i alla som nu är sura på mig för att jag tjänar pengar på min konst. 
 
Mina s.k. sociala medier uppdaterar jag lite var och varannan dag. Jag tycker det är roligt och därför håller jag på med: Instagram, TikTok, Dannebloggen och Snapchat. Bara jag tycker att det är roligt så kör jag på. Den dagen det inte är roligt längre, då lägger jag av. Svårare än så är det inte. Jag kommer aldrig att lägga av bara för att vissa sura bittra och skittråkiga människor säger till mig att jag borde göra det. Jag skiter ju i vad andra tycker om det inte är positivt för mitt skapande och grejande. Det är precis som med konsten. Låt andra tycka vad dom vill och jag fortsätter bara och göra min grej.
 
Det är bara att köra på med allt. Jag tänker inte så mycket längre. Jag har tänkt klart. Nu är det bara att göra verklighet av allt jag sen länge har planerat. Är det något som inte funkar, tänkt positivt och lös problemet. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE