Jag får inte ihop det inne i mitt huvud.

Det är inte roligt nu. Jag känner mig så trött och snurrig i huvudet. Kanske har jag grejat för mycket den senaste tiden och är det bara det som är problemet, då borde ju allt bli mycket bättre snart igen. 
 
Fast jag tror att det inte riktigt är så enkelt. Jag har ju mått ganska dåligt i några dagar. Mycket tankar har snurrat i mitt huvud och saker och ting har ju hänt som inte har varit så roliga att behöva ta tag i. Dessutom ser jag framför mig massor av saker som jag behöver få gjort och även om jag inte är lat så känns det som allt bara är för mycket och jag har svårt att få ihop allt inne i mitt huvud. Jag vet vad som behöver göras, men hur ska jag få vissa saker gjorda? Det jobbigt och när man inte mår så bra, då tar ju bara det mycket kraft och energi. Jag orkar inte och jag blir mindre kreativ och driftig. 
 
Det är mycket med ekonomin denna veckan och jag vet i alla fall nu att jag får ihop en budget som kommer att funka och som ag blir nöjd med. Där går det som jag vill och har tänkt mig. 
 
Konstprojektet går ju också helt ok. Det är inget "WOW" med det just nu, men jag är ändå nöjd över att pengar rullar in som det gör just nu. Det är inte dåligt och det bästa är ju att alla pengar jag tjänar gå rakt ner i min egen ficka. 
 
Promenadrundorna får jag också vara nöjd med. Jag kämpar på med dom och håller ett snitt på 20 000 steg om dagen. Tidigare gjorde jag ca 13 000 steg per dag, men nu när jag är med i en tävling så har jag skruvat upp det lite. 
 
Jag hoppas att jag snart mår bättre igen. Det har känts omänskligt tufft i några dagar. Frågan är hur mycket mer skit jag kan ta och ska behöva utså? Jag vill få så många saker gjorda och lyckas bra med allt. Nu är det inte mycket som funkar och jag det är ju bara mig själv det hänger på om jag ska få saker och ting att "rocka" igen. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE