Jag får hålla mig till min plan.

Jag har funderat hela denna veckan på saker som jag vill få ner i ett eller flera blogginlägg. Inne i mitt huvud får jag ihop mycket som jag känner att vill skriva ner, men när jag väl sitter och ska skriva så känns det som jag glömmer mer än hälften. Felet jag gör är att jag inte skriver ner sånt jag tänker på i samma stund. Det funkar inte för mig att jag bara tänker på vad jag ska blogga om. Sen spelar det väl ingen roll om jag ibland känner att jag inte får ner allt som jag skulle vilja skapa i mina blogginlägg. Det är ju bara en blogg, även om bloggen betyder mycket för mig. Jag mår bättre av att få ner mina tankar i skrift. Bara jag är säker på att jag vill publicera det jag skriver ner, så vet jag att jag mår bra av att blogga. 
 
Hittills under denna veckan har jag haft mycket att göra. Det känns bra är att jag tar det lugnt och känner mig helt lugn och avspänd. Jag tar allt i rätt ordning och jag gör färdigt innan jag börjar greja med nånting annat. Konstprojektet har gått jättebra. Jag har inte fått in alla pengarna som jag ska ha för den konst jag har skapat under denna veckan, men jag vet ju att jag får in dom och då känns det ju lugnt. 
 
Jag tänker annars inte så mycket på pengar och ekonomin just nu. Jag är bara noga med att hålla mig till den plan som jag har bestämt mig för. Jag har inte tid att hålla på och ändra och testa nånting annat. Även om jag tror att ett annat sätt är bättre så har jag inte råd att något inte blir bättre än vad jag har planerat. Jag vill ju vara flexibel och göra det bästa av allt, men den planen jag har nu är jag ändå så säker på och den kommer att funka bara jag håller mig att göra som jag har bestämt mig för.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE