Lördag & Söndag.

Lördag
 Jag hade ganska många steg att göra eftersom jag inte har gått så många promenadrundor under denna veckan.  Igår blev det en runda på ca 12 km. Det kändes bra och bara genom att gå den rundan så närmade jag mig ju dom där 90 000 som jag har som mål att nå varje vecka.
(null)
 
 Jag grejade lite med min konst och funderade mycket på om det är värt att fortsätta och försöka nå målet med att slutföra detta. Det är lite jobbigt att tänka så för jag känner att jag är fel ute, men jag kan ändå inte sluta greja med min konst på det sättet som jag gör. Kanske har jag för lite tålamod och sen är det ju också så att jag har ju redan dom pengarna på ett konto som jag har som mål att tjäna på min konst. Tanken slår mig ju att bara trycka in alla pengar jag har i min konst och sen slutföra det på det sättet. Men jag vågar inte riktigt och det känns lite som fusk. Tanken med detta är ju att jag ska skapa något från noll som jag sen kan tjäna en viss summa pengar på och när jag har fått in dom pengarna, då har jag slutförf mitt konstprojekt. gör jag på ett annat sätt så vet jag inte ens om jag kan kalla det jag skapar för ett konstprojekt. 
 
Allt detta med konsten är kanske inget jag tar så allvarligt, men jag har svårt att bara avbryta kämpadet med det. Jag märker ju att jag kommer framåt och jag tjänar ju pengar på det varje vecka. Fast allt kommer ju att ta sån jävla tid (om det ens går att nå målet)  och när man tänker på det så vet jag inte om det är värt att jobba med det som jag gör. Det är en jobbig tanke som jag inte försvinner. 
 
Vad gjorde jag mer igår?
 
Jag städade en del. Sen en tid tillbaka har jag gjort det till en rutin att tvätta av mina golv minst en gång i veckan. Det gör ju att det inte hinnar att bli så mycket brödsmulor eller damm på golven. Allt håller sig rent hela tiden, om man bara städar innan det hinner att bli smutsigt. Jag tror att jag mår mycket bättre av att varje dag se att min hem är städat och fint och jag slipper ju lägga ner så mycket tid på städning som jag skulle få göra om jag väljer att ta tag i den mer sällan. En gång  i veckan och allt är gjort på kanske 15 min. Det känns bra och mest rätt för mig. 
 
Jag hade tänkt att avsluta lördagen med lite utgång, men vid närmare eftertanke så kände jag inte att jag orkade. Det blev en lugn kväll framför TV:n, men vad jag minns så hade jag i alla fall en lördag som jag blev nöjd med och mådde bra av. 
(null)

Söndag
Jag börjde dagen med lite frukost. Sen gick jag bort till vallokal och röstade. Inte för att jag bryr mig så mycket och jag är inte speciellt intressserad av valet och politiken överhuvudtaget. Men röstat har jag i alla fall gjort. 
(null)
 
Ska jag hårddra lite vad jag faktiskt tycker så känner jag att politikerna snackar och lovar. Jag skulle vilja se att det händer mer och snackas mindre. Jag trött på att så ofta få höra att allt ska bli bra i framtiden. För många snackar om det, men vem gör egentligen så att det blir bättre? Görs dom saker och sker dom förändringar som politikerna så ofta står och lovar att dom ska göra? Jag kan tycka att fler borde göra jobbet rent fysiskt, istället för att bara snacka och förändringen som ska gör att allt blir så himla bra sen. 
En obestridd  sanning som jag bara har lärt mig att acceptera är att: Politiker ljuger och det är det enda som man kan lita på. 
 
Efter att jag hade varit och röstat så blev det en promenad på ca 6 km och det räckte för att jag skulle nå målet på 90 000 steg dena vekcan också. Lite go mat på min "favvorestaurang" har det också blivit idag.  (null)     
(null)
 
Tyvärr kände jag mig ännu mer godissugen efter mat så gick och köpte mängder av godsaker som är man kanske inte ska äta för mycket av, men gott är det ju. 
 
 
Nu under kvällen blir det ganska lugnt. Jag slötittar lite på TV och jag håller på nere i tvättstugan. 
 
Jag tycker jag har haft en bra helg. Jag ville göra mer saker och bränna mer pengar. Men samtidigt vill jag ju spara en hel del. Jag gör allt jag kan, men jag är noga med att hålla min budget. Jag är nöjd att detta inte känns jobbigt att klara av. Jag ska bara fixa allt som jag vill ha gjort i år. Det viktigt för mig och då kör jag på att allt ska bli som jag vill under resten av året. Jag ska klara allt och inte sabba nånting. 
 
(null)
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE