Helgen har varit fin.

Jag har haft en lugn, bra och fin helg. Framförallt har konstprojektet gått bra som helvete. Jag har tjänat mycket mer pengar på två dagar än vad jag normalt brukar göra under 48 timmar. Det har varit skönt att vila mer än vad jag kanske brukar göra. 
 
 
Lördag
Igår blev det en promenad på över 17 km. Fint väder och allt kändes bra. När jag kom hem från den megarundan så gjorde jag några fiskburgare som blev riktigt lyckade för en gång skull. Jag fick till fisken perfekt och tillsammans med övriga ingredienser så satte jag smakerna. Under kvällen kollade jag en film och sen kände jag bara att det var dags  att gå och lägga sig. 
 
 
Söndag och nästa vecka.
Idag har jag städat och tvättat en del. Jag tog en vilodag från promenaderna. Fint väder har det varit och jag har slappat och softat en del ute i solen. Jag har också grejat och fixat lite inför nästa vecka. Jag har ju som vanligt en hel del jobb att ta tag i. Däremot blir det inte lika mycket som det egentligen skulle ha vara. Jag jobbar nästa helg, men jag har tagit ledig på lördag och då kommer och då får jag en bra balans mellan jobb och ledighet. Veckan blir förmodligen långt ifrån lika tuff som den skulle ha blivit om jag bara hade jobbat på samtliga 6 arbetsdagar. 
 
Nu får det bli lite kvällsmys och film. 
 
 
 

Anonym
03 March, kl. 22:22 | Blogg;

Kan du inte berätta om ditt konstprojekt och hur du kan tjäna pengar på det?! Vi är så nyfikna!

Svar: Nej :)
Daniel Johansson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE