Vad händer 2023?

 
Tanken till nästa år är att jag ska få loss så mycket pengar så att jag under 2024 ska kunna se den möjligheten att förverkliga den vision som jag har. Jag har länge haft en dröm som står över alla andra drömmar som jag har. Lyckas jag, då är jag 100% nöjd med allt i livet, oavsett vad som händer i framtiden. 
 
Nästa år är tanken att jag ska ha fått loss nästan alla pengar som jag tror att jag behöver för att i alla fall sen kunna ge min vision en chans. Ser jag inte möjligheterna om ca 1,5 år, då kämpa mer med att nå min vision. Då får livet bara vara som det är och bli som det blir. Jag gör det bästa av det jag har och lever så bra jag kan på den plats där jag då är. Men jag ska verkligen göra som jag har tänkt med pengar under nästa år, och kanske en bit in på 2024 också. Jag kommer inte att ge mig innan. Det finns inte en chans. Jag kan ändå se att möjligheten finns och då kör jag nu. Jag har ett mål med ett min ekonomi för nästa år och jag har klarat årets mål. Jag ligger bra till jag tror att pengarna kommer att rulla riktigt bra nästa år. 
 
 
Annars är det väl bara att jobba på med busskörningen. Gå mina 100 000 steg i veckan och greja med mitt konstprojekt. De mesta i allt detta känns bra inför nästa år. Det är bara att köra på. Dannebloggen kommer att leva vidare och jag har inga planer på att lägga av med några av mina sociala medier. Det är kul att skapa och lägga upp: Texter, bilder och filmer. Bara jag tycker det är roligt så kör jag på och dessutom skiter jag i alla er som inte gillar allt de jag gör, och som dessutom tycker att jag ska lägga av. Jag bestämmer själv vad jag vill göra och den som inte gillar mig kan väl bara sluta följa mig. 
 
 
Hoppas att ni får ett riktigt Gott Nytt År. Själv hoppas jag att 2023 blir ett av dom bästa åren i hela mitt liv. Det önskar man väl varje år, men alla nya år kan ju bli det bästa. Så det är klart jag hoppas på det och dessutom ska jag göra allt jag kan för att det ska bli så. Nu kör vi! Mycket roligt ska jag ha och jag hoppas att ni får det också. Gott Nytt År!
 

 
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE