Torsdag (2022 12 22)

Skönt att ha en ledig dag. Jag har känt mig lite tom dom senaste dagarna. Det snurrar mest i huvudet och jag har haft svårt att få grepp om alla tankar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller vad jag egentligen vill. 
 
Förra veckan var väl ganska intensiv och jag körde bara på utan att stanna upp och tänka efter. Många timmar per dygn följde jag Musikhjälpen. Jag var fokuserad, samtidigt som jag säkert sov för lite. Det har kanske kommit ikapp lite nu. Dessutom gick jag ju 105 000 steg förra veckan. Jag har ju höjt målet från 90 000 steg till 100 000 steg i veckan. Jag får kämpa lite för att klara av det. Jag klarar nog av det om jag bara vill, men det är upp till mig att vara noga med att gå ut och inte hoppa över för många dagar på en vecka. Hoppa man över en eller två, då blir det direkt väldigt tufft att klara målsättning. 
 
 Jag har också svårt att få till en budget som jag känner mig nöjd med. Jag har inte brist på pengar. Jag har bara svårt att veta hur jag ska fördela allt. Det är inte likt mig, men om jag blir lätt väldigt ofokuserad och tom några dagar efter att Musikhjälpen är avslutad. Det blir liksom en urladdning. Jag har ju gått ett år och längtat efter just den veckan. Så kommer den och då följer man det sjukt mycket och det känns jobbigt och missa något som man verkligen vill ta del av. Man lever sig in det och kommer till så många insikter. Någonstans blir det väl för mycket för mig och kroppen säger ifrån. Sen kan jag väl ändå tycka att allt får vara så. Jag gillar ju Musikhjälpen så jävla mycket så varför ska jag tagga ner liksom?  
 
Sen är det väl också så att jag just nu känner mig ganska klar med allt som jag ville få gjort under detta året. Jag väntar mest på 2023 och allt jag då vill få gjort. När det kommer till ekonomin så har jag ett ganska tufft mål jag är inte helt säker på att jag kan vara så noga med sparandet under den långa tid som behövs för att jag ska uppnå det. Jag kan fixa det och pengar kommer jag att ha, men man vill ju göra så mycket av sånt som kostar en hel del också. 
 
Tankar snurrar mycket kring att jag vet att jag kan fixa det jag vill uppnå, men orkar jag göra vad som krävs. Jag har svårt att spara pengar under lång tid. När jag har sparat ihop en större summa pengar ser man sin chans att göra saker som man lätt känner att man bara behöver göra nu. Gör jag det inte nu, då tänker jag att jag missar en chans som inte kommer tillbaka. Jag tror stenhårt på att det är så. Man måste ta sina chanser i den stunden man har dom. Samtidigt kan man ju inte alltid bry sig om man har ett betydligt högre mål som egentligen känns viktigare att uppnå. Här tycker jag det är svårt att välja. Ska jag välja tålamod och kämpa på lite till. Eller ska man bara släppa loss. Sluta kämpa och leva lite mer. Vad vill jag? Vad är rätt och vad är fel? Vet jag nånting om allt detta överhuvudtaget? Det viktigaste är ju ändå alltid att jag mår bra här och nu. Nuet är ju också det enda man faktiskt kan veta något om. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE