Vecka 51

 Julveckan är här nu och jag har en hel del jobb att kämpa med. Jag jobbar ca 5,5 dag. Jag jobbar julafton, men då jobbar jag bara 3 timmar. Jag har ju också ganska bra pass, men jag ska vara på jobbet 6 av 7 dagar denna veckan. 
 
Annars blir mycket som vanligt. Jag kommer att fokusera på att hålla mig lugn och avspänd. Jag ska må bra, äta gott och greja med sånt som jag vill få gjort. Jag håller tex på med mitt konstprojekt, men jag bryr mig inte jättemycket just nu. Ändå har det dom senaste dagarna gott ganska bra. Jag har tjänat mer pengar än vad jag trodde jag skulle göra. Jag kan inte släppa detta helt, även om årets mål med konstprojektet redan är fixat. Dom pengarna som kommer in nu är sköna att ha när jag sätter upp ett ekonomiska mål för 2023. 
 
(null)
 
 
 Promenader lär det ju bli en del under denna veckan. Förra veckan höjde jag ju målsättning som jag har med antal steg per vecka. 100 000 steg är det som gäller nu och jag klarade det förra veckan det kändes väldigt roligt att bara kämpa mot det målet. Det kändes bra varje dag när jag var ute och det var rätt att höja från 90 000 steg till 100 000 steg. Allt blev bara roligare med denna höjning. Jag ska köra på med detta målet nu. 
 
Det blir nog mycket ekonomi denna veckan också. Det kommer in ganska mycket pengar, men jag har också mycket utgifter. Jag har nog mer utgifter än vad jag egentligen har räknat med. Fast jag kommer nog att få ihop ett fett bra budget som jag känner mig nöjd med
 
GOD JUL!🎄❤️💫
 
 
 
 
 

Anonym
12 December, kl. 14:59 | Blogg;

Hej, hittade precis din blogg. Berätta gärna mer om ditt konstprojekt! Vad handlar det om?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE