Snart behöver jag ett rum till.

Under Musikhjälpen-veckan budade jag ju som vanligt hem lite saker. Pengarna som detta kostade mig gick ju till Musikhjälpens insamling. Jag har skänkt pengar i flera år till Musikhjälpen. Räknar jag på det totala beloppet så landar på över 100 000 kr. Det är inget jag mår dåligt över. Det känns bara bra att jag har den möjligheten att kunna skänka pengar till bra saker. 
 
Genom åren har jag tex budat på olika typer av upplevelser och jag har fått träffa många människor som jag har sett upp till och kanske också länge har velat träffa. Jag har försökt ta dom chanserna jag har fått och jag vet ju att jag inte hade fått träffa många dom personerna som jag har fått träffa, om inte Musikhjälpen hade funnits. Vissa saker som jag har fått gjort har nog också varit ett "once in a lifetime". Jag har märkt att den typen av auktioner som jag tex budade hem 2016 eller 2017, dom har inte funnits att buda på under senare år av Musikhjälpen. Så under årets Musikhjälpen tänkte jag mycket på att det var väl tur att jag budade hem vissa upplevelser tidigare. Jag har mycket att tacka Musikhjälpen för, och jag mår ju väldigt bra av att bara tänka  på allt jag har gjort, fått och mina pengar har gått till bra saker. 
 
Jag blir påmind varje dag om Musikhjälpen. Jag har grejer hemma så som: Kläder, accessoarer, böcker, tavlor och andra prylar. Allt detta hade jag inte haft i min ägo och om det inte hade varit för Musikhjälpen. Snart känner jag att jag måste skaffa mig ett extra rum för att få plats med allt som budar hem. 
 
I år budade jag bland annat hem en fin Vinkylare (ishink). Den har även en ingraverad Musikhjälpen-logga på framsidan. Så nu kommer jag också att bli påmind om Musikhjälpen när jag ligger i sängen och tex har en bubbelflaska på kylning vid sidan om.
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE