Grejar mycket med allt.

Jag kör ganska hårt med allting denna sista vecka av 2022. Det handlar väl mest om att jag vill få färdigt massor av saker innan detta året är slut. Man sätter upp något mål och det känns fel att fortsätta med vissa saker in på nästa år, även om det kanske inte gör så mycket om jag behöver göra det ändå. 
 
På jobbet i söndags hade jag ganska mycket att göra. Man fick slita och mycket hände som gjorde att man fick stanna upp och fundera både en två gånger på hur man skulle lösa allt på bästa sätt. Denna veckan har jag varit helt ledig från busskörning, men idag, torsdag och fredag ska jag jobba på. Då är det upp tidigt och sluta tidigt som gäller. Sen kommer nyårshelgen och då ska det bli skönt att vara ledig igen. 
 
Promenadrundorna har jag bestämt mig för att jag ska köra tufft med denna veckan. Jag har sagt till mig själv att jag ska nå ca 100 000 steg redan till imorgon (torsdag) De mest för att jag inte vill gå ut under helgen. Det känns också så bra med promenadrundor och jag vill verkligen nå do där 100 000 stegen fort som satan, varje vecka. Det känns ju bara coolt om jag klarar det och mitt självförtroende ökar. Jag kanske snart vågar höja veckomålet om det känns riktigt bra. Hur som helst så känns det bra att jag har kör på 100 000 steg nu och jag känner mig rätt säker på att jag kommer att kunna klara det under lång tid framöver. 
 
Konstprojektet har jag också skruvat upp lite. Jag har satt ett mål som går ut på att jag ska tjäna en viss summa pengar innan 2023. Det satte jag upp inför denna sista veckan, men jag tror kanske inte att jag kommer att klara av det. Däremot gick det väldigt bra förra veckan och om jag blåser på i samma fart så finns det ju en liten chans att jag får ut maximalt av det. Jag tror också att jag tjänar mer pengar på att ändå sätta ett ganska högt mål, för då jobbar jag förmodligen hårdare med min konst än vad jag kanske hade gjort om jag inte hade något mål med det alls. Sen är det ju ändå så att detta årets mål har jag redan nått, så detta jag vill uppnå nu var mest för att jag inte ska tappa fart och inte bry mig. Ju mer jag jobbar och skärper mig i detta...ju mer pengar har jag möjlighet att tjäna. Så jag kör ända in i kaklet, året ut och hoppas på det bästa. 
 
Till helgen har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra. Jag tänker lite fram och tillbaka. Jag får se vad det blir. Dom närmaste dagarna ska jag köra så hårt jag kan med allt, oavsett vad jag gör. Då får jag ett bra slut på detta året som jag nog kan känna mig nöjd med. Då har jag ju gjort allt jag kan. Full speed och med massor av power. Sen får man inte glömma att det viktigaste alltid är att man ska må bra. 
(null)
 
 


Anonym
12 December, kl. 18:14 | Blogg;

Wow, Danne! grymt jobbat!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE