Nyårsafton

 Då var det årets sista dag igen. På min blogg idag tänkte jag publicera några inlägg om vad jag har gjort under detta året. Jag kommer också att fundera framtiden och då främst på år 2023. 
 
Tittar jag tillbaka på detta året så känner jag att jag har haft roligt. Jag har gjort många saker som jag har mått bra av och framförallt känner jag att jag inte har misslyckats med så många saker som jag tycker att jag har gjort tidigare år. Jag har nog lärt mig av saker jag har misslyckats med. 
 
Jag kört på bra med konstprojektet och mina promenadrundor. Jag varit i 13 olika landskap och flera gånger i både Stockholm och Göteborg. Jag har haft en del roliga utekvällar där pengarna rullat ut som fan. Mer än tidigare. Jag har också haft ett riktigt bra ekonomiskt år. Jag vet inte om det är mitt bästa ekonomiska år någonsin, men det har känts väldigt stabilt och tryggt. För mig är sånt viktigt så jag är nöjd. Ibland tror jag inte riktigt att det är sant när det går så bra som det ibland gör. Men naturligtvis är jag glad för att jag typ aldrig har några ekonomiska problem. 
 
Jag känner att jag har mått väldigt bra i år. Jag har inte haft några downperioder. Jag har nog lärt mig hur jag ska hantera saker som jag drabbas av. Ibland har det hänt saker som inte har varit så roliga. Jag har tänkt mycket på att jag inte alltid kan hjälpa att jag drabbas av saker, men jag kan alltid välja hur jag vill hantera saker som jag drabbas av. Att jag tänker så gör att jag lätt hittar sätt att agera på som får mig att må bra. 
 
Sen är det väl också så att ska man må bra så får man ju göra saker själv som man vet att man mår bra av. Livet blir ju lite vad man gör det till och jag är ändå känt att man med ganska små medel kan känna att det är lätt att må bra och trivas med livet. Detta är ju ändå mitt enda liv som jag någonsin kommer att ha och då vore det ju synd om man inte mår bra. 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 1 person
 
 
May be an image of 1 person
 
May be an image of 1 person and indoor
 
 
(null)
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE