Fredag (2022 12 16)

Det har blivit fredag och jag har haft en arbetsvecka och nu får man en ledig helg. Det känns ju bra. Jag har ju kört på det nya schemat denna veckan och jag känner att jag har haft bra arbetsvecka. Jag valde ju detta schemat mest för att jag slipper jobba så långa dagar. Jag märkt redan efter denna veckan att jag mår bra av det. Det var nästan bara därför jag valde detta schemat. Var det något jag både blev och var väldigt trött på så var det långa arbetsdagar. 
 
 

 
Annars är det mycket Musikhjälpen nu. Jag har lyssnat på jobbet och jag har tittat när jag kommer hem. Det blir ju lyssning när jag går promenader också. Jag blir glad och varm kroppen av Musikhjälpen. Det är ju coolt att man bara kan ställa en bur på ett torg och sen kör man fett bra underhållning, blandat med en hel del allvarliga samtal och i slutändan så kommer det in massor av miljoner. 
 
Hittills under denna veckan så har jag personligen inte skänkt så mycket pengar, men jag har ju helgen på mig en av dom auktionerna som jag är väldigt intresserad av att ta går ut då. Jag vet ju inte om jag lyckas vinna den budgivning, men går den inte upp i allt för mycket pengar så ska jag försöka ta den. Misslyckas jag så kanske jag försöker ta någon annan, men som jag känner nu så har jag bara hittat en auktion som jag verkligen vill ta hem. 
 
Jag har budat på andra auktioner under denna veckan, men det är mest för att jag vill vara med och buda upp summorna. Jag vet när jag har budat att det budet jag lägger inte kommer att räcka. Det kanske är lite barnsligt göra så, men jag tycker att det är lite roligt när jag typ budar 20 000 kronor på något som jag ändå vet kommer att gå för en betydligt högre summa. Skulle jag få något för det jag budar på, som jag inte på förhand tror att jag ska kunna ta för dom pengarna jag väljer att trycka in, då gör jag förmodligen en bra affär och då är det ju bara att köra på den grejen och vara glad för att man tog hem det. 
 
Jag kommer inte att skänka pengar på något annat sätt än via auktioner. Programledarna tjatar väldigt mycket om dom där digitala bössorna och att man ska lägga minst 50 kr så har man chansen att vinna något. Det kommer jag inte att göra. Jag vill hellre vara med och tävla på villkoret att den som lägger mest pengar vinner. Där kommer jag att vara jäkligt konsekvent. Lyckas jag inte buda hem en auktion som jag vill ha, då kommer jag inte att bidra med speciellt mycket i år. Fast jag tror att jag kommer att ta nånting och den auktionen som jag just nu känner att jag verkligen vill ha är jag ändå beredd att pumpa in ganska mycket pengar i. 
Det blir massor av Musikhjälpen i helgen också. Jag kommer däremot inte att åka ner till Göteborg och kolla live. Det får räcka med TV och Radio i år. Heja Musikhjälpen. Hoppas det blir minst 50 miljoner tills på söndag. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE