Dannebloggen 2023?

Året börjar lida mot sitt slut. Jag har inte funderat så mycket kring vad jag konkret ska göra med Dannebloggen under 2023. Jag tänker bara att jag ska köra på som vanligt. Jag har sen 2020 varit nöjd med sättet jag bloggar på.
 
Jag publicerar inlägg minst varannan dag och det känns lagom. Jag känner att jag mår bra av att skriva och skapa inlägg. Bloggen får mig också att stanna upp lite och tänka efter. Jag tycker att det är roligt att greja med bloggen. Jag har alltid sagt att bara jag tycker det är kul att blogga så kommer jag att köra på. Det är nog en bra inställning att ha. 
 
Jag tänker nog likadant när det gäller mina andra sociala medier. Jag tycker det är kul att greja och skapa nya saker på tex instagram eller Tik Tok. När jag träffar följare så är et nästa fler nu för tiden som pratar Tik Tok med mig än vad man snackar blogg. Tiderna förändras. Förr vad det ju mer blogg som många ville prata med mig om. 
 
Tankarna kring allt är mest att jag bara ska köra på. Jag gör som jag vill och bryr mig egentligen inte så mycket om vad andra tycker. I slutändan är det ändå vad jag vill som räknas när det kommer till mitt grejande i sociala medier.  Dannebloggen får leva vidare in på nästa år också. Jag kör på som vanligt. Jag är kanske inte så bra på detta med sociala medier, men det behöver man inte vara. Det är ju fritt fram att köra på ändå. Jag gör allt bara för att jag tycker att det är roligt och för att jag vet att jag mår bra av att hålla på. Dannebloggen går vidare för min egen skull. Det viktigaste är ju att jag mår bra. 
 
 
 
(null)
 
(null) 
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE