Trött på skiten.

Mycket känns lite jobbigt även om jag säkert kan komma på massor med saker som också är bra. Men man tänker ju lätt för mycket på sånt som inte är bra och under en period nu så har jag varit så trött på att behöva hantera och greja med så mycket skit som jag helst skulle vilja slippa bry mig om. Det jobbiga är ju också att jag känner att mycket av den där skiten är saker som jag mer eller mindre behöver bry mig om för annars kommer det mer grejer som bara blir ännu mera skit av. Bättre att bara ta tag i det och göra vad man kan för att få bort det, men helst vill man ju slippa. Det hade ju varit roligare att ägna sig åt saker som känns bra och ger mig mer positiv energi. På något sätt tar ju "skiten" över eftersom man också tappar lust och energi när man stundtals känner att man behöver göra saker som man inte vill göra.
 
Någon ringer och frågar om något som jag är helt ointresserad av. Jag har under 1 års tid  haft minst ett öppet ärende på någon eller några av alla polisanmälningar som jag har gjort sen i januari förra året. Jag är med om att folk tjatar och försöker pressa mig till att göra saker som jag från början vet att jag kommer att säga nej till. Jag har bara några få saker just nu som jag vill göra greja med och när något annat kommer över mig så tappar jag helt lusten av bry mig om nånting överhuvudtaget. Jag blir dålig på att lyssna när folk pratar med mig. Jag svarar typ bara: Ja, nej och ok. 
 
Det kan ju också vara så att jag börjar känna mig mer och mer deprimerad och nedstämd p.g.a. detta med coronaviruset. Det är blivit för mycket tjat om det och den skiten är jag trött på. Dessutom har man ju under en ganska lång period varit väldigt ensam och man har ju heller inte kunnat resa eller gå ut och ha en rolig utekväll med lite skönt folk som man gillar att hänga med.  Nu är ju inte jag en person som gör sånt jättemycket och jag är ju också en person som gillar att ha mycket egen-tid .Men någonstans har detta ändå blivit för mycket för mig ändå. Det känns ju ibland som att man inte har något annat val än att sitta inne för sig själv. Jag har ju också sagt att jag inte kommer att resa utomlands förrän allt detta med coronaviruset inte är något större hot längre. Det kommer jag att hålla stenhårt på för jag orkar inte resa någonstans om coronaläget fortsätter att vara som det typ är nu. Det är inte värt att riskera att hamna på ett ställe där man kanske får sitta i karantän. Då är det ju bättre att bara skita i det. 
 
Men som sagt: Allt detta, plus lite till av all skit är så jävla tråkigt nu. Jag har tröttnat sen länge och jag önskar bara att jag mer  kan få hålla på med roligare saker som jag vill göra, utan att behöva hantera och ta tag i allt för mycket av sådan skit som jag från början helst skulle vilja slippa att ha med att göra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE