Söndag, vecka 11 - Vecka 12

 
Igår hade jag en lugn ledig dag också. Jag började dagen med en promenad i solen. Jag har hittat en podd förra veckan som jag har lyssnat dom 2 senaste avsnitten av. P3 klubben heter den. Ganska trevlig lyssning med lite gött tjöt. Detta blev en effektiv tankerensare för mig själv. Det är ju också väldigt roligt när man hittar något nytt att lyssna eller titta på som man också gillar direkt från första början. 
 
 
 
 
 
 
 Efter promenaden så vilade jag benen i massagestolen. Jag tog sen dusch och "spottade" ut några små filmer på TikTok.
 
Typ klockan 12:00 blev det ett besök på Koppargrillen och sen var det mest slappa hela dagen som gällde. Jag grejade lite med min blogg under eftermiddagen och kvällen. Det är ganska mysigt att sitta och pyssla med den på en söndag, som annars känns ganska tom. Jag kände ju också att jag mest behövde vila och ta det lugnt. Denna vecka (vecka 12)  som kommer ju säkert att bli ganska tuff att ta sig igenom, men nästa helg är jag ju ledig igen. 
 
Vecka 12
 
 
Under denna veckan har jag ganska mycket jobb. Många "maxlånga" pass, men jag måste ändå säga att 4 dagar av 5 så har jag bra pass som jag ofta gillar att köra. Det är bara fredagen som känns lite seg att behöva jobba på med tanke på vad jag kör osv. Men samtidigt är fredagen den dag jag slutar tidigast på under denna veckan. Det är ju aldrig fel att få komma hem tidigt på en fredag. Speciellt inet när man är ledig hela helgen.
 
Hur ska jag göra med steg och promenadrundor denna veckan? Eftersom jag jobbar ganska långa dagar denna veckan så har jag tänkt att jag dom tre första dagarna nu ska strunta i promenadrundor helt. Jag räknar med att jag sätter 27 000 steg på tre dagar, även om jag inte går promenadrundor.  Sen har jag tänkt att gå promenadrundor på torsdag och fredag. Då blir det ju ca 15 000 steg per dag där.  På fredag räknar jag med att jag nästan har 60 000 steg och då är det ju lugnt sen att klara 80 000 steg tills på söndag. Målet är ju alltid 80 000 steg, även om jag typ varje dag funderar på om jag ska öka målsättningen. 
 
Annars blir det mycket grejande med pengarna hela veckan. Jag får ju in pengar lite var och varannan dag under vecka 12. Jag ska fördela och prioritera rätt och sen när veckan är över så är det nog bara att vänta 4 veckor till innan man börjar "casha" in bra igen.
 
Natten mellan lördag och söndag får man ju heller inte glömma att dra fram klockan till sommartid. Jag tycker alltid det är så jobbigt att göra varje år. Jag går ju ofta upp så jäkla tidigt för att jobba så dom första dagarna på vecka 13 kommer det ju att kännas som ajg går upp mitt i natten. Man börjar liksom med nattbuss på morgonen. Sen slutar man lagon till frukost. Jag överdriver lite, men lite så känns det faktiskt. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE