Söndag (2021 03 28)

Som vanligt känns väl söndagarna lite tomma. För min del har hela denna helgen känts lite innehållslös. Jag har tänkt mycket på allt möjligt, men samtidigt har jag varit för trött för att orka göra så mycket. Ibland har jag kommit på att jag bara sitter still och stirrar in i väggen och på något sätt tappar jag bara tiden och när jag liksom blir mer medveten om vad jag faktiskt gör, då vet jag egentligen inte vad jag har tänkt för tankar. Jag har varit ganska trött hela helgen. Tidigare i veckan har jag ju jobbat mer än normalt. Även om dom flesta passen har varit bra, så känner man ju av 10 timmar av arbete, flera dagar på raken.
 
Saker jag har fått gjorda idag har väl känts ganska "softa" att greja med. Jag hade tvättid och jag glömde av att klockan var framflyttad till sommartid så funderat först varför mina klockor hade olika tider. 
 
Efter tvättandet så blev det ett besök på den restaurang som jag mest brukar gå till för att äta mat. Alla som har följt mig sen "Moses gick i kortbyxor" vet vilken restaurang jag menar.
 
Efter detta handlade jag lite i mataffären. Jag köpte mycket av sådana varor som man kanske inte sak äta, men som man behöver ha i alla fall. Typ: Toapapper, tandkräm, tvål, diskmedel, rengöringsmedel osv... Bra att ha på lager liksom. Jag tänker ofta att jag kanske borde röja ur mitt källarförråd och sen bara bunkra upp med ett stort lager av sådana varor som typ aldrig kan bli för gamla. Fast det spelar ju inte så stor roll. Handlar man sådana varor ibland så räcker dom ganska länge eftersom jag är ensam i mitt hushåll. 
 
Idag har det också blivit ett kortare promenad runt Skräckland. Jag hade typ bara 4000 steg kvar för att nå mitt mål på 80 000 steg under en och samma vecka. Skönt att inte behöva gå så långt idag.
 
Jag känner mig ganska nöjd med denna veckan. Den har varit ganska tuff, men mycket har jag ju ändå i slutändan blivit bra.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE