Påskvecka!

Till helgen är det påsk och det känns skönt att säga att jag är ledig typ hela påsken år. Jag jobb denna veckan i 4 dagar, men jag slutar tidigt på torsdag och sen börjar jag inte jobba förrän tisdag igen. Jag slutar tidigt alla arbetsdagar denna veckan, men torsdag är den dagen jag slutar tidigast och det passar ju bra när man sen blir långledig.
Man har ju inte så mycket planer annars för denna veckan. Jag vet att jag får in dom sista pengarna för denna månaden så nu faller allt på plats som jag vill ha det. Man tar några små kliv närmare det där målet som jag har för min ekonomi i år. Jag har bestämt mig för att jag varken gör mer eller mindre. Jag bara gör det jag exakt måste göra för varje enskild månad. Jag försöker inte göra mer och jag krånglar heller inte till det. Jag släpper det så fort jag vet att jag ligger helt rätt för den månaden jag är i. Det känns bra att jobba på och tänka som jag gör i detta. Det känns också bra att jag får en hel del pengar över att leva för, även efter att jag har sparat en större slant. Jag har bra i nuet och jag ska få det ännu bättre i framtiden. Det är jag också ganska säker på att jag får. Frågan är bara hur bra detta egentligen kan bli. Det kan jag inte svara på nu, men allt med pengar just nu känns väldigt bra. 
 
Några promenadrundor kommer jag som vanligt att kämpa med. Det är ju aldrig några problem längre att fixa dom där 80 000 stegen i veckan längre. Det är ju målet jag har med alla promenader varje vecka. Det jobbiga med det tänket är väl kanske att när man väl sätter alla stegen på en söndag så ska man ju snart börja om från noll igen. Det är ju aldrig långt från en söndag till en måndag och ny vecka innebär ju nya 80 000 steg att fixa innan samma vecka tar slut. Det är en lite jobbig tanke, men så får det väl bara vara.  
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE