Måndag (2020 03 15)

 Igår var jag ledig och jag gjorde inte så mycket. Jag orkade väl inte riktigt göra så mycket heller. Jag gick en promenad och sen käkade jag lite god lunch. Först hade jag svårt att bestämma mig för var jag skulle köpa min lunch. Jag tänkte jag skulle gå till Koppargrillen, men dom hade inget som jag var sugen på igår. Jag gick istället till Strand Hotell, men deras lunchlådor var slut. Det fick bli Hamburgerköket i Vänersborg.
 

 
Under kvällen satt jag jobbade lite med min blogg och jag började i alla fall och skriva på två blogginlägg som jag har tänkt på väldigt länge att jag ska skriva. Sen vet jag ändå inte om jag kommer att publicera dom. Det kan vara bra att skriva ur mig om dessa tankar, men att publicera kan vara något som känns fel när jag har skrivit dessa inlägg färdigt. Känns det fel att publicera så kommer jag inte att publicera. Svårare än så är det inte. 
 
Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra denna veckan. Eller så vet jag det, men jag tänker inte så mycket på det. Jag ska ju gå mina promenader. Jobba på mellan tisdag och fredag ska jag också göra. Jag tänker fortsätta vara noga med att hålla på dom pengar som jag vill spara. Jag kommer säkert att behöva säga nej till saker som folk frågar mig om. Så sent som igår sa jag nej till att vara med på någon slags utbildning som hölls av Facket Kommunal. Förövrigt så kan jag säga att jag nu nästan säger nej till allt som jag inte har planerat sen lång tid tillbaka. Just nu känner jag att jag bara vill hålla mig till saker som jag sen länge har planerat att jag ska göra. Jag gör det liksom enkelt för mig. Det känns bäst och jag mår bra av att tänka så.
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE