Lördag (2021 03 20)

Känner mig ganska trött och energilös. Det är ju i alla fall skönt att ha en ledig helg nu. Jag har ju dom senaste dagarna jobbat ganska mycket. I onsdags slutade jag 20:30 och sen var det upp klockan 07:00 på torsdag. Började 08:00 och jobbade på till 19:00 den dagen. Igår jobbade jag mellan 06:00-17:00. Även detta blev ganska intensivt så vill jag ändå säga att jag hade bra tjänster och mycket av sådan körning som jag gillar att ha. Allt var ju ganska lugnt liksom. Då tycker jag att det alltid är bra, oavsett hur man jobbar. 
  (null)
 
Jag vet annars inte riktigt vad jag ska göra. Jag tycker själv att jag är ganska bra på att hålla mig till dom råd och allt annat man hör kring hur man måste förhålla sig till allt som har med pandemin och coronaviruset att göra. Ja gör vad jag kan för att minska smittspridningen och inte bli smittad själv. Jag bryr mig inte vad andra gör. Jag fokuserar på mig själv och det är nog det bästa jag kan göra. Jag tycker att allt är jävligt tråkigt. Jag vill ju vara noga och göra det som känns rätt i dessa tider, men enligt vad jag tycker är rätt så blir det ju svårt att göra sådant som jag tycker är kul att göra. Sen kanske jag har lite dålig fantasi. Massor med saker kan man ju göra och dessutom tror jag väl att de viktigaste är att man håller avstånd till andra och tar vaccinet när det blir dags att göra det. Förövrigt kan man nog göra som man själv vill. 
 
Jag kanske är lite slö också. Jag kan lätt bara titta mig omkring och sen kan jag komma på massor med saker som jag i alla fall borde ta tag i. Någon dag måste jag nog göra det också, men man skjuter ju lätt vissa saker på framtiden. Mycket känns bara för jobbigt och tråkigt att bry sig om, men jag kan inte säga att man inte kan göra massor med saker och liksom skylla på coronaviruset. Det känns som en dålig bortförklaring. 
 
Nu är det ju också så att jag kämpar ju lite med att spara en hel del pengar. Det går bra och ingenting talar för just nu att jag inte kommer att nå mina sparmål. Jag har ju ett mål för varje månad och sen ska årets mål vara fixat. Det känns inte svårt att fixa, men det kommer ändå att ta hela året för jag orkar ju inte snåla hur mycket som helst. Jag känner också att jag vill ha mer tid att fundera över vad jag ska göra med alla pengar som jag nu planerar att ha fått ihop till slutet av året. Allt handlar ju om att jag ska nå den vision jag har i livet. Det kommer jag inte kunna göra i år och inte nästa heller. Men jag ser det som så att får jag nu bara ihop den "första" summan pengar så kommer jag på ett snabbare och effektivare sätt också att få ihop den andra och sen är det liksom inte mycket kvar. Man kan lätt få pengar att växa med pengar som man redan har, om man bara kommer över en viss "tröskel". Det kommer att gå fortare mot slutet än i vad det har gjort i början och då gäller det att jag är förberedd och kan hänga med. Jag vet ju av erfarenhet att när allt börjar falla på plats och jag får saker och ting dit jag vill, då gäller det att ha tänkt på innan vad man ska göra för att lyckas fullt ut. Man hinner aldrig tänka så mycket när allt väl börjar hända runtomkring mig. I det läget har man nytta av att man har tagit det lugnt i början och bara systematiskt jobbat sig upp mot dom mål man har.  Det är min plan för att en dag kunna nå den vision jag har. Jag måste liksom bygga upp det från grunden och sen hela tiden få med alla delar. Grejar jag på i mitt eget tempo, då sker ju allt på ett naturligt sätt och när jag är redo för det. Sen finns det säkert nånting i detta ändå som jag kommer att behöva göra som kräver att jag överträffar mig själv, samtidigt som jag har lite tur också. Men jag tror ändå att är jag väl förberedd och kör hårt med sånt jag tror på, då har jag turen med mig. 
 
Jag känner också att detta året kommer säkert att bli ett riktigt skitår. Sämre än förra eftersom man kommer även under större delen av detta året vara så begränsad i vad man kan göra. Därför vill jag väldigt gärna klara mitt sparmål som jag har i år. Då kan jag känna att detta skitåret ändå blir ett bra år. 
 
Förövrigt så skulle jag vilja åka till Stockholm, men det känns inte rätt att göra det nu. Jag har ju inte varit där sen 2019 och fram till den gången hade jag ju gjort ett besök i Stockholm minst en gång om året, i rätt många år. Det var ju något som jag hade som tradition. Det var också den enda i mitt liv som jag hade gjort till en tradition och som jag ville vara noga med att hålla på. Jag har tänkt att när allt detta med coronaviruset mer eller mindre är över så ska jag i alla fall göra några besök i Stockholm under ett och samma år. Jag vill då liksom kompensera upp dom gångerna som jag har missat från 2020 fram till när det nu blir. Om jag känner allt är "safe" och det känns rätt för mig att åka nästa år, så får jag ju åka minst 3 gånger år 2022. På så sätt tar jag ju igen att jag inte var där förra året och nu i år. På så sätt kan jag ju känna att jag håller på den där traditionen att alltid åka till Stockholm minst en gång per år. 
 
BILDER FRÅN TIDIGARE ÅR
(null)
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
 
Jag försöker annars att bara vara mer positiv. Jag känt mig så jäkla negativ et tag nu och det var ju inte länge sen jag sa att jag inte gillar den personen som jag börjar bli. Det handlade då inte så mycket om att jag var negativ, utan att jag var på tok för hård mot mig själv. Jag har släppt på det där och jag har också känt under en längre period nu att jag inte har varit så hård mot andra heller. Det känns liksom bra åt det hållet också. Men det negativa kommer över mig eftersom jag mentalt säkert har större krav på mig själv. Jag vill mer, men då måste jag kanske vara för hård och det vill jag inte vara..och där någonstans låser det sig. Jag måste ju för fan kunna få saker och ting gjorda, utan att jag är för hård och har för mycket disciplin på mig själv. Jag måste kunna slappna av mer och tycka att det jag gör är tillräckligt bra. Det är ok att det inte känns perfekt. Perfekt kommer ju aldrig något att vara hela tiden. Eller går det att göra allt optimalt. Man kan ju fundera på hur tex den optimala lediga dagen ska se ut. Vad är rätt för att det ska bli perfekt för mig? Jag kan sträva efter att få sådan dagar, men inte tänka så mycket på resultatet som jag uppnår av den strävan. Hur är den perfekta: Arbetsdagen, lediga dagen och promenadrundan? Fundera på sånt kan jag tycka är intressant, men jag ska nog vara försiktig med att ställa krav på att jag ska göra allt vad som krävs för att just hitta det optimala i allt. Det kommer bara att göra att jag blir för hård mot mig själv och andra, samtidigt som jag bara blir negativ och känner mig misslyckad. Man får släppa på det där och ta lite i taget. Tänka mer positiva tankar och göra saker på ett sådant sätt som man mår bra av. 
  (null)
(null)


Anonym
03 March, kl. 14:11 | Blogg;

Bodde du på Hotel Birger Jarl? Vad är prisklassen där ungefär?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE