Jag kör på och jag gör det nu.

Ärligt talat så har man ju ganska tråkiga dagar, även om jag tycker att det är skönt att "softa" så mycket som jag gör. Men att mycket känns lite tråkigt beror väl på coronaviruset och att man är så begränsad i väldigt mycket.
 
Jag har egentligen slutat att bry mig, fast det är inte riktigt så heller. Jag tänker på att hålla avstånd och kommer att sjukskriva mig om jag känner mig sjuk. Jag vill ta vaccinet när det blir min tur att göra det. Mycket annat när det kommer till detta med coronaviruset skiter jag annars i. Jag gör ändå så gott jag kan för att inte sprida smitta eller bli smittad. Jag känner inte att jag behöver göra mer än att lita på mitt eget omdöme. 
 
 
Nu har jag inte känt mig sjuk under hela denna pandemin och det måste vara första gången på flera år som jag inte har varit sjuk en enda dag på över ett år. Jag tror att sist som jag var sjukskriven var i oktober 2019. Kanske är det så att förutsättningarna är bättre nu för att hålla sig frisk eftersom alla håller avstånd. Man hälsar ju heller inte "fysiskt" på folk nu och kramas gör man inte heller. Jag har säkert kunnat hålla mig så frisk som jag har gjort för att många fler än tidigare är inte ute och sprider smitta. 
 
Jag är annars glad för att jag kör på med att försöka komma närmare min vision. Jag kör på och jag gör saker nu. Jag väntar inte till sen. Det är kul att i dessa tider ändå ha nånting att sträva efter som i slutändan kan bli väldigt bra. Så bra att jag förverkligar min högsta dröm i livet. Även om jag tycker att mycket med coronaviruset är skit och mycket känns tråkigt med det, så är jag ändå för de mesta nöjd och glad. Jag kan inte vara ledsen när jag grejer med nånting som hela tiden tar mig närmare min högsta dröm och dessutom tror jag också att om jag en dag lyckas fullt ut med detta, så blir det bättre än vad jag först hade kunnat föreställa mig. Min högsta dröm kan bli ännu större, men jag måste fortsätta att köra på som jag gör ett tag till. Jag måste också tänka på att ingenting är klart för än det faktiskt är det. Det är viktig grundtanke att ha i detta och jag ska lyckas med att nå min vision. Jag vet när jag har gjort det...om jag lyckas fullt ut. Nu kör jag bara på och jag vet att det kommer att bli bra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE