Onsdag (2021 03 10)

Jag var ledig igår och det är ju skönt liksom. Jag var ute på en morgonpromenad och sen när jag kom hem så kände jag direkt att jag måste ta tag i något. Få det fixat och klart. Vad ska jag göra? Vad vill jag få gjort? Finns det något måste?
 
Jag fick inte så mycket gjort. Jag käkade lite lunch och sen kröp jag ner i sängen för att sova lite. Efter att jag hade vaknat till liv igen så kände jag fortfarande att jag kanske borde ta tag i något, men ingenting kändes viktigt. Jag kollade lite Youtube och bloggade några inlägg som i alla fall kommer att publiceras under helgen. 
 
Jag kände annars mest igår att ingenting var direkt viktigt att ta tag i. Jag är ledig och varför inte bara "softa" och ta det lugnt. Jag har ju inte direkt några måsten.  I alla fall inget som jag måste göra på direkten. Mycket av allt jag känner att jag idag har som jag kanske måste göra, är ju sånt som ändå kan vänta till en annan dag. Typ: Gör jag det inte idag så kanske jag fixar det imorgon. Eller så väntar jag lite till och det funkar också. 
 
Jag tänkte på hur skönt detta kändes. Om jag nu hade haft ett liv med fru och barn. Bott  i hus med trädgård och en eller kanske två bilar parkerade på gargeuppfarten...hade jag då ens hunnit tänka en tanke på att jag kan bara kan "softa" och ta det lugnt? Förmodligen inte. I alla fall inte i samma utsträckning som jag gjorde igår. Jag känner ofta att det är skönt att jag faktiskt på en ledig dag kan välja att typ bara låt hela dagen gå, utan att egentligen behöva få gjort nånting. Det är skönt att inte känna någon stress och press över att saker kanske måste bli gjorda. 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE