Fredag (2021 03 26)

Nu är denna arbetsveckan över och på ett sätt har den varit tuff, men samtidigt har jag mest haft sån körning som jag gillat att köra. Det tuffa har väl varit att dagarna har varit så långa. Nu har det i alla fall blivit fredag och det ska bli skönt att få vara helt ledig från jobb. Det behövs nu efter alla dessa megalånga dagar av arbete bakom ratten. 
 
Jag har ändå lycktas få ihop ganska många steg, trots mycket jobb under denna veckan. Jag har i skrivandets stund 57 115 steg, om jag lägger ihop alla steg under denna veckan. Jag vill ha 80 000 tills på söndag. Har jag närmare 60 000 steg på en fredag, då vet jag att jag fixar 80 000 steg också. Det känns ganska bra att jag i ca 2 års tid har lyckats hålla minst 70 000 eller 80 000 steg, varje vecka. Däremot känns det alltid för tufft att öka antalet steg. Jag vill det som fan, men jag vill samtidigt inte tröttna på att hålla i dom 80 000 steg som jag varje vecka klarar av. Skulle jag öka för mycket så kanske jag tröttnar och då blir ju på något sätt allt jag ändå har lyckats göra helt meningslöst. För mig är det ändå antalet steg som jag lyckas göra under en längre period som räknas. Om jag under 1-2 veckor lyckas göra 100 000 steg och sen tröttnar och lägger av med promenader helt, då är det ju bättre att bara köra på med dom där 80 000 stegen hela tiden. Så tänker jag i alla fall. 
 
Pengar kan jag inte sluta tänka om jag ska fundera kring något som har gått väldigt bra just denna veckan. Det bästa är ju att det är några dagar kvar av mars under nästa vecka också, och vid minst ett tillfälle då så vet jag att jag kommer att få in en ganska bra slant. Jag har också under denna veckan fått in mycket mer än vad jag från början hade räknat med. Jag tänker ändå vara lite försiktig med hur jag grejar med pengarna, oavsett hur mycket jag får in. Även nu går bättre än  förväntat så håller jag mig till att göra allt de som jag har tänkt från början att jag ska göra med pengarna under detta året. Jag har ett sparmål för varje månad. Den summan sparar även om jag skulle kunna spara mer. Om jag sen har mer pengar än vad först trodde att jag skulle ha så är ju det bara bra, men jag försöker inte spara mer än planerat, för då blir det nog lätt att jag försöker maxa mer och mer och sen blir man lätt bara besviken och så tröttnar man och bränner för mycket. Sen går hela planen för detta året åt helvete och den vision jag har kan jag nog bara drömma om, men aldrig få förverkligad. 
 
Jag är bara noga med det jag minst måste spara. Allt annat skiter jag i. Jag vet av erfarenhet att det funkar bättre för mig om jag bara bryr mig till max när väl får in pengar. När jag sen har sparat det jag minst har satt upp som mål. Då får allt annat bara bli som det blir. Har jag mer än vad jag har trott så är det ju bara bra. Samtidigt måste jag vara medveten om att även om det går bättre nu, så kan det bli sämre sen och då kanske man behöver ha dom där pengarna som man tycker att man har för mycket av nu. Det viktigaste med mitt s.k. ekonomimål är ändå att jag innan 2022 får ihop den summan jag vill ha. Det är det som gäller, oavsett hur det går nu eller sen med intjänade pengar. 
 
Men det känns bra och jag har 100% koll på läget. Dessutom mår jag väldigt bra av att hålla på med denna grejen. Det är ju egentligen det allra viktigaste. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE