Söndag (2021 07 18)

Allt arbete är äntligen över för denna veckan. Jag har haft mycket busskörning denna, men dom flesta passen har varit ganska bra.  Det är väl bara denna lördag och söndag som har varit lite tuffare än allt annat, fast det har varit lugnare än jag trodde att det skulle vara. 
 
Annars var det egentligen inte jobbet som krävde det hårdaste arbetet av mig. I onsdags var jag ledig från busskörningen och då passade jag på att röja som fan i min lägenhet och i mitt källarförråd. Jag rensade ut hur mycket som helst och jag fyllde en lätt lastbil  som jag hade hyrt. Jag tror det tog 6 timmar av hårt grejande innan jag kände mig helt färdig med röjandet. Det känns som jag inte har jobbat så hårt på flera år som jag gjorde i onsdags. Jäklar vad det kändes i kroppen, men det var ju bra att jag ändå fick gjort så mycket under en och samma dag. 
 
 
Jag hade ju tänkt att vänta till semestern med röjandet, men i tisdags bestämde jag mig bara. Jag sa då till mig själv att imorgon (onsdag) då jävlar kör jag massor av skit till återvinning och röjer upp som fan. På semestern vill man väl göra annat än att bära tunga möbler och annan skit som man har samlat på sig under flera år. 
 
Det jag har tänkt nu är att jag ska köpa lite nya möbler och få lite mer ordning och reda på allt. Framförallt alla mina böcker vill jag få in i någon fin bokhylla som jag har tänkt att köpa, men allt detta tänker jag att jag ska fixa under min semester i augusti. 
 
Annars har jag som sagt jobbat ganska mycket, men passen var ju bra och jag har ändå varit duktig med mina promenader och jagandet av alla steg. I onsdags när jag röjde som fan i mitt hem då fick jag ju ihop 20 000 steg, utan att gå någon promenadrunda. Jag sprang ju så mycket fram och tillbaka och upp ner i källaren. Sen körde man ju skiten till tippen och sprang runt på området där i flera timmar. Spö regna gjorde det stundtals också. Dessutom gick jag ju en kortare promenad när jag skulle hämta och lämna den lätta lastbilen som jag hade hyrt. 
 
Nästa vecka jobbar man på och göra annat igen.
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE