Onsdag (2021 07 14)

 Det är lite upp och ner och blandade känslor hela tiden. Jag kastas lite mellan hopp och förtvivlan. Fast i på det stora hela känns de mesta ändå ganska bra. Dom gångerna jag känner hopp och ser att jag lyckas med saker, då väger dom stunderna liksom över de som jag blir ledsen över eller som bara känns jobbigt att behöva gå igenom. Känner jag så, då mår jag nog ändå bra. Det är ju det viktiga. Inget annat spelar ju ingen som helst jävla roll om man inte mår bra. Inte nånting. Det är en av alla obestridda sanningar som jag har lärt mig att acceptera. 
 
Annars har jag en ganska tuff arbetsvecka. Jag har varit ledig idag, men jag har jobbat måndag, tisdag och från och med imorgon så jobbar jag resten av denna veckan. Sen börjar jag nästa vecka med att vara ledig måndag och det känns på något sätt skönt redan nu. 
 
Pengar är något som snurrar runt i huvudet på mig mycket nu. Det är där jag menar att jag kastas mellan hopp och förtvivlan. Mycket blandade känslor och jag bollar fram och tillbaka och försöker lägga pussel för att få allt som jag vill ha det. I slutändan är det viktigast att jag når mitt ekonomimål som jag har för hela detta året. Det har jag som utgångspunkt när jag tänker och grejar. 
 
Det som känns lite konstigt är att jag har vågat investera lite utav dom pengarna som jag väljer att inte spara. En grej har gått bra eftersom jag tjänade pengar på mindre än en vecka efter att jag hade investerat.  I min värld är det bra. Jag hade inte riktigt räknat med att det skulle gå så fort att jag skulle tjäna så mycket som jag faktiskt gjorde, men jag är ju naturligtvis inte ledsen för det. Går det bättre än vad jag har förväntat mig så är det ju bara att tacka och ta emot. 
 
Samtidigt blir det ju fel med andra saker som jag tror att jag ska tjäna pengar på, även om jag någonstans vet att det inte finns några garantier när man vill tjäna något på saker jag köper. Sen tror jag ändå att sånt jag inte tjänar på nu, men ändå vågar göra, allt de kommer jag tids nog att tjäna på längre fram. Det som är viktigast nu är ändå ekonomimålet för i år och jag har sagt att jag ska spara exakt så mycket pengar som jag anser att jag behöver göra varje månad, för att jag i slutet av året ska få ihop alla pengar som jag vill ha. Där är jag stenhård, men förövrigt kan jag bolla lite fram och tillbaka med pengarna som jag har över....efter allt jag sparar. 
 
Det jobbiga med detta är att när jag tex tjänar lite på något så vet jag inte riktigt om jag ska våga köpa sånt jag gärna vill ha, eller om jag ska spara även dom där pengarna som ibland lite oväntat kommer in. Jag är rädd att jag sabbar för mig om jag inte sparar med marginal. Pengar som jag inte behöver spara nu, kanske ändå kan vara viktiga att jag har sparat till senare. Samtidigt vill jag inte glömma att leva nu och jag vill inte vara snål för då kommer jag bara att må dåligt. Såhär håller jag på fram och tillbaka. Jag tycker att jag har ganska bra balans i allt mellan sparande och handlade. Jag har köpt ganska mycket saker den senaste tiden. De är sånt jag vill ha och jag har inte sabbat mitt sparande för det, men ändå finns den där oron i mig. Jag tänker att även om det går bra nu så finns det ingen garanti för att det gör det sen. Sen kanske jag behöver mer pengar. Det är pengar som jag då kanske inte har om jag inte är försiktigt nu. Det snurrar i mitt huvud, men jag måste ändå säga att mycket känns ganska bra. Jag kan inte vara missnöjd om jag kan spara mycket, samtidigt som det kommer inte pengar, ibland från oväntat håll och då är mitt problem att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med alla pengar. Det är ändå ett ganska skönt problem att ha att brottas med. Jag heller inte så orolig för att jag inte ska klara det målet som jag har för i år. Jag har 100 olika lösningar som jag kan köra på för att i slutändan lyckas med det jag helst vill i år. Kör jag på alla lösningarna, så har jag svårt att tro att inte något kommer att funka. Jag kan väl inte göra 100 saker och inte lyckas med något av dom? Det känns inte troligt. 
 
Det är bara att köra på och försöka att få ihop detta "pussel som jag har börjat lägga. Jag vill väldigt mycket och det ska jag väl se som något positivt. Även om det ibland känns som att det blir för mycket för att jag ska klara av att ens få någonting gjort på ett bra sätt. 
 
 
 
(null)
 
 
 
 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE