Bra helg på många sätt.

Jag har haft en bra helg tycker jag. Det går ju inte att klaga på vädret. Även om det är jäkligt varmt så gnäller jag aldrig på värmen. Man klagar ju när det är kallt eller när det regnar. Man klagar när det snöar eller är storm. Man kan ju inte klaga på allt väder så jag väljer att bara säga att jag gillar sommar och värme. 
 
Jag har tagit det ganska lugnt i helgen. Skönt att man har varit ledig efter att ha haft ganska mycket jobb från helgen förra veckan fram till fredag denna veckan. Nästa vecka jobbar jag på i 5 dagar och sen får jag i alla fall gå på semester. Det ska bli skönt. 
 
OS har ju dragit igång på allvar nu och jag har kollat ganska mycket. Jag gillar ju naturligtvis att kolla pingisen, men många andra idrotter som jag i normala fall inte bryr mig så mycket om brukar ju vara rätt häftiga att följa just under ett OS. Massor med bra idrottare i olika sporter där alla vill prestera sitt bästa någonsin. Just i dom ögonblicken som dom får tävla. Jag tycker det är coolt att se. 
 
I pingisen såg jag dom Svenska damerna (Stina Källberg och Linda Bergström) spela  och även om ingen tog sig vidare till den andra omgången i damsingel så tycker jag dom spelade bra och det var inte alls så att det inte hade kunnat bli vinst för någon av tjejerna. Anton Källberg har ju också lirat sin första match i herrsingel och han tog sig ju enkelt vidare vilket var ganska väntat. Jag tyckte Anton spelade stabilt och bra och får han till spelet i den här OS- turneringen, då finns det en liten chans på medalj. Det som är lite coolt är ju att Anton och Stina är syskon och och både är så jäkla bra i pingis att dom får ställa upp för Sverige i OS. Det tycker jag är häftigt. 
 
Även om det är OS nu så är jag ändå noga med att gå mina promenader och sätta 80 000 steg per vecka. Den veckan har det känts bra och jag har fixat stegen hur lätt som helst. Jag tror att det blir tuffare för mig under semestern för då måste jag nog ta mig ut och promenera varje dag. När jag jobbar på, då går man ju fram och tillbaka från hemmet och jobbet. Dessutom går jag ju hem och tillbaka på en och annan rast också. Sen är det bara att lägga på 1-3 promenadrundor i veckan och sen har man 80 000 steg. Det blir ju inte så när jag är ledig i 4 veckor. Men jag har ju tid då att ta promenadrundor, så man kan ju inte skylla på något om man väljer att strunta i det. Det är bara att köra på liksom. Med tanke på hur många vältränade idrottare man ser nu och fram till den 8:e augusti så skulle jag ju skämmas om jag inte rör mig nånting överhuvudtaget. Mitt lilla mål på 80 000 steg i veckan är ju ingenting, när man tänker på vilka resultatmål elitidrottarna på den absolut högsta nivån i världen har under tex ett OS. Det lilla jag gör är ju bara att köra på med, utan att ens fundera på om man orkar eller inte. 
 
Jag känner annars att jag mår bra. Saker och ting börjar falla på plats. I helgen har jag också tjänat mycket pengar. Mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Så jag börjar få ordning på dom ekonomimål jag har också. Jag får ihop det med god marginal och det känns ju bar för då kan jag ju också köpa och unna mig lite av saker som jag vill ha och som jag länge har gått och tänkt på att jag ska köpa.
 
 
Dessutom kan man ju alltid äta lite extra gott, utan att det drabbar mina ekonomiska mål på ett negativt sätt.
 
 
Pengar måste man ju ha och jag tänker aldrig skämmas över eller hålla tyst om att det går bra om det nu gör det. Däremot är jag noga med att inte överdriva.  Jag säger som det är. Jag lever för det jag har och inte en krona över mina tillgångar. Jag är också stolt över att jag tjänar mina pengar på ett för mig moraliskt korrekt sätt. Sånt är jätteviktigt för mig. Jag tjänar hellre lite mindre om jag vet att jag gör rätt för mig och inte skadar andra med dom metoder som jag väljer att tjäna mina pengar på. 
 
 
Mycket har varit bra med den helgen. Jag orkar faktiskt inte berätta allt, men det bästa är att nästa helg och hela augusti blir väl ännu bättre. Då är det ju faktiskt semester för min del. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE