Allt är ganska lugnt.

Jag har egentligen inte så mycket att berätta om just nu. Jag tänker inte så mycket heller. Allt är så lugnt för mig och jag jobbar mest. Jag ska ju också göra det till sista helgen i denna månaden. Sen är det ju i alla fall semester. Planerna då är i alla fall att jag ska köpa mig några nya möbler. En bokhylla och ett hallbord. Något mer kanske det blir, men jag får se hur det blir. Jag har väl också tänkt att hälsa på brorsan i Falkenberg. Mer har jag nog inte planerat, men jag har lite tankar på att kanske börja göra den där resan genom Sverige som jag redan för flera år sedan började fundera kring. Jag har ju bara inte riktigt fått grepp om hur det konkret och praktiskt ska genomföras, fast börjar jag ändå fatta hur jag nog vill göra. Jag tror bara att jag behöver komma igång, och sen får mycket lösa sig under resans gång. Grejen är bara att jag skulle vilja kunna säga efter att jag har gjort att jag har varit i alla landskap i hela Sverige. Det är ett mål jag har satt upp för mig själv. Det är liksom det rimliga att ha som mål. Det blir svårt att göra mer än så. Jag tror heller inte  det blir värt att sätta upp ett större mål än att göra ett besök på något ställe, i varje landskap. 
 
Annars är som sagt allt ganska lugnt. Jag jobbar på, går promenader, läser mycket böcker och gör mina vardagliga saker. Att jobba nu är lugnare än vad jag trodde att det skulle vara. Promenaderna känns enkla att göra och jag känner att dom gör nytta för min kropp. När jag ligger och läser känns det väldigt avkopplande. Det känns som ett riktigt bra sätt att varva ner på. Vardagliga saker har jag inga problem att ta tag i. Jag får mycket gjort när det gäller sånt och det känns extra skönt nu när jag förra veckan fick slängt ut massor av gamla möbler och mycket annan skit som jag har haft på tok för länge. Nu har jag ju skapat mig plats för att kunna ta hem lite nya och fina möbler. Det ska bli kul att sätt i gång med det när min semester börjar. 
 
Jag har inga planer på att åka utomlands. Jag känner fortfarande att allt med coronaviruset måste försvinna mer innan jag vill ge mig utanför Sverige. Fortfarande finns massor av restriktioner, regler och lagar om allt möjligt som har med viruset att göra. Jag orkar inte bry mig och sätta mig  in i nånting. Det är ju ens eget ansvar att ha koll på vad som gäller i just det land man väljer att åka till. Allt är eget ansvar och får man problem utomlands så får man själv lösa det. Det känns bara jobbigt att åka nu, även om jag kanske överdriver en aning när jag sitter och tänker kring detta. Oavsett hur det är just nu så skiter jag bara i resor till utlandet ett bra tag till. Jag har bara ingen lust när läget är som det är. Jag kommer under min semester att ta dos 2 av vaccinet, men jag kommer inte att bry mig om att resa utomlands efter det ändå. Det får nog gå ett bra tag och jag vill vänta tills det inte är så jävla krångligt som jag tycker att det verkar vara just nu. Jag har bara bestämt mig för det och det gjorde jag nog redan i mitten på mars förra året. Jag reser ingenstans förrän allt blir som det var innan man ens hade hört talas om något som kallades för coronavirus. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE