Massor med tankar.

Nu snurrar det i huvudet som en jävla tornado. Jag har massor med tankar som jag ska försöka fånga i ett enda blogg inlägg. Kanske klarar jag detta eller så får jag gör en del 1 och 2. Många tankar känns ändå bra. Annat som jag tänker på känns lite obehagliga och jobbiga och obehagliga att möta. Sen måste man väl alltid våga möta sanningen och jag tror ju stenhårt på att om jag bara är helt ärlig med mig själv om hur allt faktiskt ligger till så kommer jag mer att bli en sådan människa som jag vill vara. I slutet av förra året skrev jag ju ett inlägg där jag erkände att jag inte riktigt gillade den jag höll på att bli som person och då var jag verkligen ärlig mot mig själv och jag kände direkt att jag bara med den insikten var på "rätt" väg ingen. Jag liksom började göra mer saker som jag visste att jag skulle må bra av och effekten av det gjorde att mycket av sånt i min personlighet som jag  inte gillade med mig själv försvann. Kanske inte allt, men väldigt mycket i alla fall. Mer i mitt liv började handla om att släppa kontrollen och gå mer på den känsla man hade för nuet. 
 
Jag känner mig ändå ganska förvirrad just nu. Det jobbiga är egentligen att jag vet hur lätt jag har att falla in i en känsla av att jag mår dåligt. Även om jag skulle må hur bra som helst, så känns det alltid som jag ligger på gränsen till att jag snabbt kan må dåligt igen. När jag sen mår dåligt, så känns det som att jag är långt ifrån den där gränsen som jag liksom behöver komma över för att jag ska må bra igen. Det ganska jobbigt att ha dessa tankar någonstans i bakhuvudet och jag borde kanske bara släppa den skiten. Säger man till sig själv att man mår dåligt, då är det väl så. Säger man till sig själv att man mår bra så mår man väl i alla fall inte sämre av det. Det är väl egentligen inte svårare än så. Sen vill jag ändå vara ärlig med vad jag faktiskt känner och det skulle ju vara för bra för att vara sant om man alltid, i alla lägen mådde bra. Jag har ju precis som alla andra min fel och brister. Jag har svagheter som inte alltid göra saker och ting i livet till det bättre för mig. Jag brottas tex med mig själv varje dag för att inte vara för impulsiv. Här hjälper ju mitt bloggande ganska mycket. På bloggen är jag ju mer reflekterande och mer tänkande. Jag tänker efter mer innan jag bestämmer mig för vad jag sak göra. Jag tycker detta är mer motsatsen till att vara impulsiv. Att vara impulsiv kan ju vara bra ibland, men i min värld ställer det oftast till det för mig. Jag behöver göra saker som är mer genomtänkta för att jag på sikt ska må bra. Promenader och jagandet av steg är ju ett exempel på något som jag har funderat mycket kring och som jag sen länge har känt än positiv effekt av. Min vision är ju också något som jag har tänkt mycket kring och varje grej jag gör idag för att komma närmare den känns väldigt väl genomtänkt och förberedd. Det vore ju konstigt om jag inte kände så. Jag har ju funderat på min vision och vilken punkt jag vill nå i livet, sen den dagen som jag kan minnas något ifrån. Typ när jag var 4 eller 5 år gammal. Sen började jag göra saker för att nå min vision i mars förra året. Det kan man ju verkligen kalla att förbereda sig för allt man vill få gjort. 
 
Att tex ha dessa ganska väl genomtänkta saker att pyssla med i livet gör ju nog att jag mår betydligt bättre och när det gäller min högsta dröm och vision så kan jag ju inte bränna för mycket pengar. Jag måste hela tiden tänka på att spara och investera vidare också. Annars kan jag bara glömma allt som har med min högsta dröm att göra. Nu och ett bra tag framöver så handlar min vision bara om pengar och då är min bedömning att jag måste sätta upp väldigt tydliga gränser när det kommer till hur mycket jag spenderar. Problemet med mig är väl också att jag kan ju gilla när det går mycket pengar och det blir ju tuffare så när man känner att man måste sätta tydliga gränser i det där. Samtidigt gör jag ju allt för min egen skull och för att jag ska må bra. Att få må bra är ju det enda jag vill och det är väl det enda vi alla vill. Jag är helt säker på att jag mår som bäst när jag förverkligar drömmar, lever i min dröm och bara gör saker som jag vet att jag mår bra av.  
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE