Årets sista dag 🖤🤎

Då var det årets sista dag igen. På bloggen kommer det upp några inlägg under hela denna dagen och dom flesta inlägg kommer att  handla om vad jag tänker om 2021. Jag ska naturligtvis också skriva ett inlägg om vad jag vill få ut av 2022. Det blir det sista inlägget för i år. 
 
Ska jag spontant bara säga något om hur jag tycker att mitt 2021 har varit så känns det som ett ganska lugnt år. Jag har mest grejat med min ekonomi och jag har framförallt sparat mer pengar än vad jag brukar göra. Under större delen av året har det ju också (precis som 2020) varit pandemi. Det var väl pandemin som fick mig att ens börja fundera på att jag skulle spara mer pengar än vad som är normalt för mig. Så mitt 2021 har handlat mycket om att jag bara vill spara pengar och tanken är att jag någon gång i framtiden ska förverkliga min högsta dröm i livet. Eftersom jag vill spara en hel del pengar så har jag ju av naturliga skäl inte kunnat göra så mycket annat. Jag har väl spenderat en del pengar på utekvällar. Gissar jag på hur mycket pengar det handlar om så skulle jag säga att jag har bränt ca 40 000 kr.  Sen har jag ju lagt en hel del pengar på mat ute.
 
Men mitt fokus detta året har varit mycket på sparandet och även om jag kanske inte är 100% nöjd med resultatet, så känns det ändå värt att fortsätta jobba mot min högsta dröm. Hade jag inte lyckats spara ihop så mycket pengar som jag nu har gjort, då hade det inte känts speciellt motiverande att fortsätta mot den visionen som jag har. Jag ser möjligheterna i detta och jag är helt säker på att det är värt att fortsätta göra saker för att komma närmare dom slutgiltiga  mål som jag har i livet. Det är en skön känsla att ta med sig in i år 2022.
 
(null)
(null)
 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE