Vill egentligen skriva mycket mer.

Jobbat på har jag gjort sen i fredags, men idag slutade jag väldigt tidigt och imorgon är jag ledig vilket bara känns skönt. Går man upp sjukt tidigt nästan varje dag så är det svårt att inte känna sig sliten och trött efter ett tag. Jag vaknar ju också lite för tidigt och sen har jag svårt att somna om. 
 
Jag går i alla fall mina promenader och jag är väldigt noga med att prioritera dom, oavsett hur trött och sliten jag känner mig. Jag hade känt mig jävligt sunkig och ännu mer sliten om jag  inte hade brytt mig om promenaderna. Jag orkar med min vardag för att jag går mina promenader och har ett mål med varje vecka som jag inte tillåter mig själv att misslyckas med. 
 
 Jag är också väldigt nöjd med hur jag tänker kring pengar nu. Det går bra och jag har ju satt upp ett sparmål för varje månad. Tanken är inte krångligare än att jag ska spara samma summa varje månad och sen när jag är färdig i slutet av december i år så har jag ju fått ihop en större summa pengar. Jag bestämde mig för en summa, sen har jag delat den med 12. Jag har sen i januari varit väldigt noga med att hålla det sparandet och jag fortsätter vara det, även det nu går mycket bättre med att få in pengar än vad det har gjort på länge. Jag skulle kunna spara mer än vad jag gör, men grejen är att jag vill inte det. 
 
Jag tror att det bästa jag kan göra det är att bara lägga undan dom pengarna som jag från början har sagt att jag ska göra och sen kommer jag ju att nå årets mål som jag har med mitt sparande. Svårare än så är det ju inte. Om jag nu skulle försöka spara mer bara för att det går mycket bättre än vad det behöver göra just nu så kommer jag nog bara att jobba för hårt och det kan i sin tur resultera i att jag tröttnar och lägger av med allt sparande. Händer det så finns det ju ingen meningen med att ens ha börjat spara pengar. Jag har gjort det misstaget många gånger förut. Jag bestämmer mig för att få ihop en viss summa pengar och sen ser jag hur många möjligheter som helst att kunna få ihop dom där pengarna på ett snabbt och effektivt sätt. Sen kommer man till en punkt där det bara blir för jobbigt eftersom man hela tiden bara försöker göra mer och mer. Bättre att bara dra en gräns och låta det ta den tid det tar. Som jag gör nu. Dessutom känns det ju mer motiverande om jag hela tiden kan lägga undan en större summa pengar, samtidigt som jag har mycket pengar kvar att leva för efter att räkningar och sparandet är fixat. Så är det just nu och det känns bara skitbra. Jag har det bra nu och bättre kommer det att bli. 
 

 
Jag har känt den senaste tiden att jag skulle vilja blogga lite mer och bättre än vad jag har gjort. Jag har tänkt mycket på alla möjliga saker, men jag har den senaste tiden haft svårt med att få ner alla tankar i olika inlägg på bloggen. Jag vill det.  Jag tror att felet är att när jag börjar tänka väldigt mycket på nånting så sätter jag mig inte ner direkt och skriver. Jag tänker för mycket och sen gör jag något annat .  När man lite senare försöker skriva om något som man vid ett tidigare tillfälle har tänkt rätt mycket på så har man typ glömt över hälften och då finns det ju inte så mycket kvar att skriva ner. 
 
Samtidigt vill jag vara försiktig med att skriva i "stundens hetta". Är man väldigt arg över något som man har tänkt mycket på så vet jag av tidigare erfarenhet att man gör bäst i att vänta lite innan man sätter sig ner för att skriver ett blogginlägg om det. Man kan absolut skriva om saker som man blir väldigt arg över, men är du samtidigt väldigt upprörd så är nog risken ganska stor att du skriver saker som du sen ångrar. 
 
Men sånt jag har tänkt på den senaste tiden har inte handlat så mycket om sånt som har gjort mig förbannad. Det har mest handlat om lite djupare tankar om livet och framförallt hur allt kommer att bli framöver. Jag har tänkt jättemycket, men det stör mig att jag inte har fått ner så mycket  i några olika blogginlägg. Jag måste försöka bli bättre på att faktiskt sätta mig ner och skriva just i dom stunderna då jag tänker som mest på nånting. Egentligen spelar det ju ingen roll vad jag skriver. Det är ju vad jag publicerar som räknas när man skapar en blogg.  Känner jag att jag kanske inte borde publicera vissa texter i ett blogginlägg så är det ju bara att ta bort text innan man publicerar. Det känns alltid bättre när man har skrivit för mycket och sen tar bort, istället för att man skriver för lite och sen känner att man måste lägga till. Jag vill skriva mer än vad jag den senaste tiden har gjort. Blogga är ändå något som jag tycker är väldigt roligt att hålla på med. Bara jag bloggar på det sättet som jag själv vill göra. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE