Tisdag (2021 04 20)

Det är riktigt sommarväder nu. Jag tror jag ska hänga in mina vinterjackor nu och ta fram mina jackor som jag använda när det blir varmare. Jag gillar när sommarkänslan infinner sig.
 
Fast jag tror ändå att det är hösten som är min "favvoårstid".  Lite mörkare och mysigare, men vår och sommar är i alla fall alltid bättre än iskall vinter. 
 
Annars har jag ganska mycket att göra nu. Jobbar gör jag ju hela tiden och så kommer det att vara ett bra tag till. Semestern får jag vänta med ett tag till, fast jag längtar efter den redan nu. Jag har den senaste tiden tagit tag i många saker som jag tidigare lätt bara har skjutit på framtiden. Det är känts skönt att få lite mer gjort igen. Jag tänker lätt att jag ska göra något, men inte nu. Jag tänker bara att jag ska ta det sen och när då har tänkt att det ska bli av, då kommer det lätt upp något annat som jag känner är viktigare och så blir mycket av allt jag skulle behöva få gjort framskjutet ännu en gång. 
 
Men nu känner jag ändå att jag har börjar beta av saker som jag länge har tänkt att jag måste fixa. Tyvärr är många saker sådana där ständigt återkommande jobb så det känns aldrig blir "permanent" färdigt. Om jag tex storstädar köket så är detta inte något man gör en gång i livet och sen håller det sig rent i tid och evighet. Det är ju ett ständigt återkommande jobb.  När det kommer till min ekonomi så har jag massor kvar att göra innan jag kommer att känna mig nöjd och då är ju också detta på ett sätt ett ständigt återkommande jobb som jag typ aldrig blir färdig med. 
 
Nu tänker jag ändå känna mig nöjd över att jag har fått gjort väldigt mycket den senaste tiden, trots en hel del busskörning och promenader. Jag tror att jag känner mig nöjd för att jag äntligen har börjar göra mer istället för att bara tänka att jag ska göra något, men vid ett senare tillfälle. 
 
Det känns också som att mycket i framtiden kommer att bli bättre. Jag kommer att greja med mina saker och det kommer väl att på något sätt vara bra i slutändan. Snart får jag väl också ta mina doser av vaccin för COVID-19 och då kanske man kan leva mer och känna att man är mindre begränsad. Det kommer i sin tur göra att allt inte känns så tråkigt som jag tycker att mycket har gjort i över ett år nu. Just nu har jag mycket som jag väntar på, men när jag väl har väntat färdigt, då tror jag att mycket blir väldigt bra. Så måste jag försöka tänka. Sen är ju alltid det viktigaste att jag mår bra. Annars spelar ju inget annat någon jävla roll. Imorgon är jag helt ledig från jobb och då ska jag göra massor av saker som jag vet att jag mår bra av. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE