Tänker mycket på vad som är rätt.

Jag tänker väldigt mycket nu. Min sömn är en grej som jag tänker på en hel del.  Går jag och lägger mig tidigt så vaknar jag för tidigt. Lägger jag mig ganska sent då känns det ju inte så skönt när klockan ringer och det är dags att kliva upp. Jag sover gott när jag väl sover, men jag känner ofta att jag borde sova mer än vad jag gör. Det är lite jobbigt för jag vill kunna sova mer än vad jag under en längre period nu har gjort. Jag gissar att jag får vänta tills min semester innan jag känner att jag kan ta tag i det där med sömnen på allvar. 
 
Jag har som sagt tänkt väldigt mycket på allt möjligt den senaste tiden. Ibland blir jag lite rädd för hur jag tänker och jag känner ofta att jag liksom måste överlägga med mig själv om vad som är rätt och fel. Sen är det ju ändå skillnad på att tänka och göra något. Men jag känner ofta att jag måste tänka samma tankar en gång till och verkligen känna att jag blir säker på vad jag tycker känns mest rätt när jag väl ska göra något. Jag kan ändå känna att även om något innerst inne känns fel att göra så har jag svårt att släppa vissa tankar som gör mig övertygad om att jag har rätt. 
 
 Något som känns bra att tänka på är ju den visionen jag har. Jag känner av hela mitt hjärta att detta är rätt att försöka ha som målsättning just nu. Även om säkert inget kommer att hända i år som gör att jag ens kommer i närheten av den vision jag har så är ändå årets målsättning något som sen kommer att göra att jag får en stabilare ekonomi än vad jag någonsin har haft det tidigare. Bara den grejen känns värd att sträva efter. Jag tänker mycket på detta och jag vet ju inte hur många gånger nu som jag har skrivit om detta på min blogg. Det är säkert väldigt tjatigt för typ alla som har läst min blogg under en längre tid, men för mig är detta viktigt och att skriva om det mycket är ett av alla sätt för att jag i slutändan ska klara av alla mina målsättningar i detta. Jag tänker inte ge upp i första taget och den inställningen gillar jag att jag har just nu. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE