Söndag (2021 04 04)

Denna veckan blev ju ganska bra. Jag hade fyra arbetsdagar och nu har jag varit ledig hela påsken. 
 
I början av veckan så sov jag ganska dåligt. Det kändes sen när man blev ledig. Det är jobbigt att man under hela veckan vaknar för tidigt och när man ser att man har gjort det så kan man inte somna om. När det blir så några dagar några dagar på raken då blir i alla fall jag lätt övertrött när jag bli helt ledig. 
 
 Det blev många promenadrundor denna veckan. En efter varje arbetsdag. Då blev det ca 5 km på varje runda. Hade väl lyckats göra ca 60 000 steg på 4 dagar. Sen vilade jag på långfredagen för att sen sätta dom sista  stegen igår och idag.
Jag är glad över att jag prioriterar mina promenadrundor och inte hela tiden tänker att jag måste göra något annat först. Jag hade känt mig så jäkla: Sunkig, sliten och ofräsch om jag inte hade rört på mig som jag gör. Jag kan innerst inne känna att jag borde göra mer när det kommer till rörelse träning, men jag tänker inte vara missnöjd över att jag ändå kör på med mina 80 000 steg i veckan, och klarar av det på ett bra sätt. 
 
 Under påsken har jag hittills försökt sova mycket. Det har funkat ganska bra, även om jag tycker det är jobbigt att jag alltid vaknar så tidigt på morgonen.
 
Annars har jag också sett till att äta gott och bara må bra. Jag har unnat mig lite av det lilla extra över denna helgen. Det är skönt att inte behöva bry sig så mycket om vad pengarna räcker till. Jag kan spara det jag vill spara under denna månaden, samtidigt jag har mycket pengar över att leva för just nu. 
 
 
 Jag fick ju hem min deklaration i torsdags och jag har nu under helgen redan deklarerat. Jag har ju en den enklaste variant av deklaration som man kan ha. För mig är det ju i princip bara att trycka in koderna och sen är allt klart. Jag krånglar inte till det mer än så. Jag skulle kanske tjäna på att försöka hitta alla möjliga avdrag  för att i slutändan få mer pengar tillbaka, men jag har inte så bra koll på vad man kan göra  och jag tror inte heller att de få saker jag skulle kunna göra kommer att generera så mycket mer pengar i slutändan. Jag får tillbaka ganska bra med pengar i år ändå. Dessutom får man väl vara nöjd med att inkomståret 2020 var bättre än år 2019. 
 
Jag har haft en lugn och bra påsk. Mycket slappa och bara ta hand om mig själv.  Det bästa är väl att påsken inte ens är slut än. Imorgon har jag en ny ledig dag. Det känns ju skönt att mjukstarta en ny vecka på det sättet. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE