Lördag (2021 04 24)

Det känns ganska tufft nu. Jag har mycket att göra och mer kommer det att bli. Denna veckan har på ett sätt känts förjävlig. Jag känner ju inte att jag kan göra allt så bra som jag vill. Någonstans är det ju bara för mycket med allt. Jag känner heller inte att jag bara kan strunta i nånting. Det känns mer rätt att bara greja med allt och ge sig in i skiten. Jag fick ju mycket gjort igår och de mesta resulterade i bra resultat som kändes bra efteråt. Men även om det känns bra så blir dagarna så jäkla långa. Det är det som gör allt så jobbigt. Jag tänker att allt snart blir bättre, men just nu kan jag inte se det framför mig. Jag kan bara tänka att det kommer att bli bättre och sen tror jag på det. 
 
 En grej igår som jag hade en lite klump i magen inför var ett polisförhör som jag var kallad till igår. Jag ska inte gå in på vad det handlar om eftersom utredningen fortfarande pågår, men jag kan säga så mycket som att det är jag som har gjort polisanmälan. 
Förhöret som jag innan var lite nervös för kändes lugnt och avspänt. Jag tog det väldigt lugnt och sen försökte jag bara återberätta allt med och jag tror inte jag glömde något. Skönt att jag fick ett bra intryck av den polisen som var handläggare i detta ärendet. Det kändes som hon lyssnade på mig och jag har fullt förtroende för att hon kommer kommer att göra ett bra jobb. Det var skönt att det kändes bra eftersom jag tidigare har varit med om att prata med poliser där jag ibland har känt motsatsen. 
 
Dagen igår kändes ändå tuff. Jag fick ju gå upp ganska tidigt och polisförhöret tog ca 90 minuter. Sen bara alla grejer fortsatte under hela dagen. Jag kämpade med att vara fortsatt avspänd och inte ta åt mig av den skiten jag fick från vissa personer. Det är så typiskt när det börjar gå bra för mig med pengar och vissa börjar se att det rullar in bra, då vill många bry sig om mig och liksom lägga näsan i blöt. Jag hatar sånt. Om människor bara bryr sig om mig när allt går bra, men inte när jag kämpar för att något ska bli bra, då vill jag inte att någon bry sig överhuvudtaget. När mycket nu ändå känns ganska tufft och jag måste jobba ganska hårt för att ta mig ur allt så vill jag ju bara ha människor omkring mig som bryr sig om mig i alla lägen.. inte bara när pengarna rullar bra. 
 
 
Idag har jag haft en helt ledig dag. Det har varit jätteskönt. Jag har mest slappat även om jag har tänkt och tänkt hur mycket saker som helst. Det jobbigt för många av alla tankar går liksom inte att vinna över. Det är ju i dom lägena som det är viktigt att bara vara i nuet. Jag har fortfarande en klump i magen inför många saker som kommer att komma till mig inom den närmaste framtiden. Sen kan jag ju heller inte förutse allt och det känns nästan ännu jobbigare eftersom jag får för mig att om jag bara är bra förberedd så brukar allt lösas sig på bästa sätt. 
 
Allt får väl vara som det är. Inget av allt jag lätt oroar mig för har ju inte hänt än och skulle något av sånt jag oroar mig för ändå hända så är det ju bara en bråkdel av allt som jag tycker kan vara jobbigt att tänka på. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE